Utdanning i 150

Utdanning i 150

Redaktør Kaja Mejlbo åpner Utdannings 150-årsfeiring tirsdag. (Foto: PBO).

Del: 

Utdanning feiret tirsdag sitt 150-årsjubileum i Lærernes hus i Oslo.

Utdanningsforbundets leder Steffen Handal holdt en tale der han fra eierposisjon understreket viktigheten av å ha et fagmedium som redigeres etter Redaktørplakaten. Generalsekretær Elin Floberghagen i Norsk presseforbund fulgte opp med et ønske om at Utdanning enda oftere kan sette dagsorden for den nasjonale debatten om utdanningsspørsmål.

Redaktør Kaja Mejlbo kvitterte med å rette en takk til eierne for både å gi gode rammer, og å ha forventninger til den journalistikken redaksjonen lager. Hun fortalte også at Utdanning om få dager tar et viktig digitalt skritt når de går over til publiseringsplattformen Labrador.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Forsvarets forum og forskning.no arrangerer debatter og quiz, mens Utdanning har egen båt med podkastproduksjon i "Pollen". Fagpressen er godt representert i mylderet i årets Arendalsuka.

  • Psykologi i kommunen tar "farvel med papiret" som også er tittelen på den siste lederartikkelen på trykk, i nr 3/2019. Etter dette er tidsskriftet etablert med nettadressen psykisk-kommune.no

  • Skuffet, men forventningsfull

    Vi kan ikke legge skjul på at vi er skuffet over at regjeringen i dag gjennom Finansdepartementet legger frem en forskrift som fortsatt beskriver at digital redaktørstyrt dybdejournalistikk henvises til statiske utgaver ingen etterspør. Dette er en publiseringsform som ikke fungerer i en moderne tid og for digitale utgaver. 

    les saken på journalisten.no