Fagpressen har sommerstengt fra 8. juli

Fagpressen har sommerstengt fra 8. juli

Fagpressens administrasjon ønsker alle medlemmer og samarbeidspartnere en super sommer. Kontoret i Oslo holder stengt fra mandag 8. juli og fram til mandag 5. august. (Foto: BN).

Del: 

Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

– Mandag 5. august er vi på plass igjen. Høstens gleder er jo modne frukter av alle slag – ikke minst i Fagpressens kurs- og aktivitetskalender. Vi kommer til å rulle ut mye god kompetanse til "høsting"! lover nestleder Berit Nyman.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!

  • Dagens Medisin har i 25 år gitt bort innholdet i avisen gratis. Papiravisen har blitt distribuert gratis og det digitale innholdet har vært åpent tilgjengelig og gratis. For ett år siden endret de dette og startet med å plusse innholdet. Det ble et markert veiskille for Dagens Medisin.