Aktuelt

Aktuelt

  • Fagpressens årsmøte ble gjennomført i stor, leid sal på Litteraturhuset i Oslo torsdag i forrige uke, med oppslutning omtrent som normalt de siste årene.

  • Fagpressens toppliste toppes igjen av NHI.no i august, med forskning.no på andreplass. Den digitale lesingen økte gjennomgående med ti prosent om dagen, sammenliknet med juli måned.

     

  • Før selve årsmøtet, kan du også følge med på Arne Jensens innledning om den viktige medieansvarsloven som trådte i kraft 1. juli i år.
    Klikk på lenken for å følge strømmingen av innledning, diskusjon og årsmøte.

  • Torsdag 10. september klokken 12.00 åpner søkeportalen for korona-kompensasjon hos Medietilsynet for en ny runde. – Dette er en ny mulighet som bør benyttes av to grupper blant våre medlemmer, sier adm. direktør Per Brikt Olsen.

  • Medietilsynet sendte tirsdag kveld ut en pressemelding om at medier nå kan søke koronastønad på nytt. Regjeringen har justert forskriften, slik at det i beregningen nå enten skal tas utgangspunkt i et gjennomsnitt av driftsresultatene for fjoråret multiplisert med 3,5 måneder, eller i driftsresultatet for perioden fra og med 15. mars til og med 30. juni 2019.

Kurs og arrangementer

Dato: 
Torsdag 15. okt
Kl.: 
08:30 til 20:00
Passer for: 
Redaktører
Journalister

PUFF-konferansen 2020 arrangeres torsdag 15. oktober med et breddfullt og spennende program. Dersom smittesituasjonen ikke forverres eller myndighetenes råd blir endret, gjennomføres PUFF-konferansen som planlagt, men som en éndags-konferanse.
– De aller fleste innlederne som skulle vært med i vår, stiller opp, og vi håper på like mange deltakere som det lå an til i mars! sier en optimistisk leder for PUFF-komiteen Anne Lise Stranden.