Aktuelt

Aktuelt

  • Dette er Medietilsynets "Veiledning til forskrift om midlertidig kompensasjonsordning for redaktørstyrte medier med fall i omsetningen som følge av CODID-19-utbruddet – regnskapsmessige forhold". Merk spesielt punkt 3. Les også artikkelen "Slik bruker du kompensasjonsordningen for medier".

  • Alle medlemmer i Fagpressen er omfattet av kompensasjonsordningen for medier som er rammet av koronatiltak. Det er viktig at du setter deg grundig inn i hvordan du kan søke om kompensasjon.

  • Fagpressen holder kontoret i Akersgata 43 stengt i ukene 28 til og med 31, og planlegger å åpne for normal kontordrift fra og med uke 32 – altså mandag 3. august. Men Fagpressen holder beredskap, og du får svar på alle henvendelser også i de stengte ukene.

  • – Fra 1. juli 2020 kan medlemmer i Fagpressen ta i bruk digital nullmoms, og dermed for alvor bygge opp digitale abonnementsinntekter. Dette er det største mediepolitiske gjennomslaget Fagpressen har hatt i nyere tid! kommenterer adm. direktør Per Brikt Olsen.

  • – I august kan mediene søke om økonomisk støtte dersom det totale inntektsfallet har vært minst 15 prosent fra midten av mars til 30. juni. Fagpressen synes at ordningen treffer bedre enn det opprinnelige forslaget, sier administrerende direktør, Per Brikt Olsen.