Retriever og Infomedia fusjonerer

Retriever og Infomedia fusjonerer

Administrerende direktør i Infomedia, Martin Ove Rasmussen. Foto: Infomedia.

Del: 

Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

Fusjonen var allerede gjeldende fra 28. juni i år. Medier24 gjengir et intervju fra MediaWatch hvor administrerende direktør Martin Ove Rasmuseen i Infomedia Group forklarer at bransjen er utfordret på godt og vondt.

- Utviklingen innen AI og big tech krever større muskler, og det får vi når vi slår oss sammen, sier han.

Ved å slå sammen selskapenes ekspertise og ressurser, blir de bedre rustet i møte med utfordringene ny teknologi, globale konkurrenter, sosiale medier, falske nyheter, og AI bringer.

Les mer hos Medier24 eller pressemeldingen fra Retriever.

Retriever er eid av norske NTB og Infomedia er eid av JP/Politikens Hus og Berlingske Media. I 2023 kom Fagpressens medlemsmedier opp i over 100 000 søk i Atekst – Retrievers søkearkiv. I tillegg kom 26 000 fagmedie-artikler opp i overvåkningstjenesten. 

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!

  • Dagens Medisin har i 25 år gitt bort innholdet i avisen gratis. Papiravisen har blitt distribuert gratis og det digitale innholdet har vært åpent tilgjengelig og gratis. For ett år siden endret de dette og startet med å plusse innholdet. Det ble et markert veiskille for Dagens Medisin.