Nye Khrono med ni interessenter i ryggen

Nye Khrono med ni interessenter i ryggen

Skjermdump fra Khrono.

Del: 

Fredag ble det signert avtale om å gjøre Oslo Mets nettavis Khrono til en nasjonal avis for høyere utdanning og forskning.

I tillegg til OsloMet skal nå Høgskulen på Vestlandet, NTNU og universitetene i Bergen, Tromsø, Oslo, Sørøst-Norge, Agder og Stavanger bidra økonomisk til Khrono i en prøveperiode på tre år, fra og med 2019.

I løpet av denne perioden skal de ni høyere utdanningsinstitusjonene ifølge avtale om felles utvikling av Khrono som nasjonal nettavis for universitets- og høgskolesektoren, forhandle fram en eventuell ny modell for eierskap.

Les mer på Khrono.no

Søk kompetansestøtte

(Foto: NTB Scanpix).

Søk penger til å realisere økt kompetanse gjennom kurs eller egne prosjekter, innen fristen 8. februar. 

Les også:
  • Medieorganisasjonene er samstemt skuffet over regjeringens forslag til utvidelse av det digitale merverdiavgiftsfritaket til å gjelde for fagmedier. – Forslaget vil få liten eller ingen verdi slik det er nå, sier adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen. Han er glad for massiv støtte fra de andre medieorganisasjonene.

  • Redaktør Barth Tholens gleder seg stort over at Sykepleien.no hadde over en million sidevisninger fra 12. januar til 10. februar.

  • En ny og sterkt forbedret avtale mellom Fagpressen trykk og distribusjon og selskapet Helthjem Mediapost ble underskrevet onsdag ettermiddag. Avtalen forankrer også løsninger for sampakking av flere fagbladtitler, slik at det kan utløse betydelige rabatter hos Posten Norge.