Dagens Medisin har rullet ut pluss-abonnement og ser suksessen ta form

Dagens Medisin har rullet ut pluss-abonnement og ser suksessen ta form

Martin Gray og Dagens Medisin tror på plussabonnementet som de har solgt siden midten av juni. (Foto: Alf Simensen/NTB).

Del: 

– Digitalt har vi gitt bort alt stoffet vårt gratis i ti år. Siden 15. juni selger vi pluss-abonnement, og vi er så langt fornøyd, fortalte redaktør Martin Gray på Fagpressedagen.

– Hvorfor gjør vi dette? Vi måtte, det fordi annonseinntektene går ned både på trykk og digitalt. Dagens Medisin har holdt på i 25 år, digitalt har vi gitt bort alt stoffet vårt gratis i ti år. Siden 15. juni selger vi abonnement, fortalte redaktør Martin Gray.

– Kurven ser så langt bra ut. Vi har 17 700 aktive brukere med DM+-tilgang. 16 447 er helsepersonell – som får lese gratis. De er en så viktig målgruppe for oss, og de er også viktige for annonsørene.Og, så har vi 1249 betalende abonnenter, og dem må vi jobbe hardt for å få flere av!

Høstkampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også:
  • Tusen takk – jubileumsgaven ble på hele 42 850 kroner.
    Fagpressen ønsket seg pengegave til Reportere uten grenser som gave til sitt 125-årsjubileum.

  • «Medieklagenemnda er etter dette kommet til at både Medietilsynets mangelfulle, nesten fraværende, analyse av innholdet i FriFagbevegelse, og unnlatelsen av å fremlegge søknaden for Fagutvalget, utgjør klare saksbehandlingsfeil. Disse feilene er det grunn til å regne med at kan ha virket bestemmende på vedtakets innhold, og dette medfører at vedtaket er ugyldig, jf. forvaltningsloven § 41.» Utdanningsnytt mottok en likelydende tekst fra Medieklagenemnda i dag, onsdag.
    Medieklagenemnda er altså svært tydelig i sitt budskap om behandling av klagene fra FriFagbevegelse.no og Utdanningsnytt.no. Begge søkte innovasjonsstøtte, begge fikk avslag hos Medietilsynet .

  • Fagpressen støtter kjøp av lesertallene som Kantar tilbyr Fagpressens opplagskontrollerte fagblader.