Dagens Medisin har rullet ut pluss-abonnement og ser suksessen ta form

Dagens Medisin har rullet ut pluss-abonnement og ser suksessen ta form

Martin Gray og Dagens Medisin tror på plussabonnementet som de har solgt siden midten av juni. (Foto: Alf Simensen/NTB).

Del: 

– Digitalt har vi gitt bort alt stoffet vårt gratis i ti år. Siden 15. juni selger vi pluss-abonnement, og vi er så langt fornøyd, fortalte redaktør Martin Gray på Fagpressedagen.

– Hvorfor gjør vi dette? Vi måtte, det fordi annonseinntektene går ned både på trykk og digitalt. Dagens Medisin har holdt på i 25 år, digitalt har vi gitt bort alt stoffet vårt gratis i ti år. Siden 15. juni selger vi abonnement, fortalte redaktør Martin Gray.

– Kurven ser så langt bra ut. Vi har 17 700 aktive brukere med DM+-tilgang. 16 447 er helsepersonell – som får lese gratis. De er en så viktig målgruppe for oss, og de er også viktige for annonsørene.Og, så har vi 1249 betalende abonnenter, og dem må vi jobbe hardt for å få flere av!

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Dagens Medisin har i 25 år gitt bort innholdet i avisen gratis. Papiravisen har blitt distribuert gratis og det digitale innholdet har vært åpent tilgjengelig og gratis. For ett år siden endret de dette og startet med å plusse innholdet. Det ble et markert veiskille for Dagens Medisin.

  • Logopeder arbeider med personer i alle aldersgrupper som har språk-, tale-, kommunikasjons- og svelgevansker. Fagbladet deres, Norsk tidsskrift for logopedi, ble i Fagpressens siste styremøte før sommeren tatt opp som medlem.

  • På årsmøtet i begynnelsen av mai bestemte FRF at de ville finne måter å være et tydeligere forum for redaktørene i Fagpressen. Nå lanserer redaktørforumet sin "Slik gjør vi det"-plakat.