Dagens Medisin er nytt medlem i Fagpressen

Dagens Medisin er nytt medlem i Fagpressen

Fra venstre: Thomas Grøndahl, forretningsutvikler, Michael Simonsen, journalist, Siri Gulliksen Tømmerbakke, ansvarlig redaktør (konst.), Annemette Sande, layout-ansvarlig, Geir Åge Heggelund, debattansvarlig og journalist. Foran fra venstre: Julie Kalveland, nyhetsleder nett og Henriette Bertheussen Isachsen, journalist. Lars Brock Nilsen, journalist, var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Lasse Moe

Del: 

– Vi ser frem til å kunne dra nytte av kompetansen dere i Fagpressen har, sier redaktør Siri Gulliksen Tømmerbakke.

Redaktøren nevner også det å delta på konferanser, kurs og annet Fagpressen tilbyr medlemmene sine.

Dagens Medisin er nyhetsavisen for helsevesenet. De gir ut papiravisen 16 ganger i året og har løpende nyhetsdekning på www.dagensmedisin.no. De har også DM Pharma (som er et abonnementsprodukt) for legemiddelindustrien og DM Arena som dekker store internasjonale kongresser med tekst og bilder på DM-tv.

– Debattseksjonen vår er en viktig del av avisen. Vi har faste spaltister, bloggere og får daglig inn flere kronikker og debattinnlegg, forteller hun.

Dagens Medisin leses av leger, sykepleiere og andre ansatte i helsevesenet, samt politikere, byråkrater og beslutningstakere på alle nivåer. Redaksjonen har syv journalister i tillegg til redaktøren.

– Forhåpentligvis kan vi også spre litt av vår kompetanse om fagfeltet helse inn mot andre medlemmer i Fagpressen, avslutter hun. 

Dagens Medisin har et opplag på 17 000 eksemplarer og kommer ut ca. hver tredje uke. Sammen med Fagpressemedlem Norsk Helseinformatikk (NHI), er Dagens Medisin en del av Bonnier Healthcare Norway.

 

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!