Juristen er med i FTD

Juristen er med i FTD

Redaktør Ole-Martin Gangnes i Juristen. Foto: Privat.

Del: 

– Det har vært viktig for Juristen å være med i et større fellesskap rundt trykking og distribusjon, sier redaktør Ole-Martin Gangnes i Juristen.

Juristen skal nå trykkes hos Ålgård Offset og ferdiggjøres hos Akershus Reklame Team. Posten er distributør gjennom sampakken hos ART. Allerede fra kommende utgave er fagbladet på plass hos Fagpressens samarbeidspartnere, i første omgang ART.

– Som for alle andre blader utgjør trykking og utsendelse en stor utgift og vi har sett at det er fordeler å hente ved å bli med på dette. Fagpressens trykk og distribusjon er rett og slett en god idé og tjeneste, sier Juristens redaktør Ole-Martin Gangnes. 

– Juristen har fått veldig god hjelp av Fagpressen gjennom hele prosessen – i alt fra innhenting av priser, praktiske spørsmål og oppstartsmøter med leverandører. Dette er noe vi har tro på og vi gleder oss til å være en del av fellesskapet i FTD.

Juristen er fagbladet for Juristforbundets 21 000 medlemmer - blant annet jurister i offentlig og privat sektor, dommere, dommerfullmektig, advokater, advokatfullmektiger/-sekretærer - og kommer ut med seks årlige utgaver.

Fagpressen trykk og distribusjon (FTD) er en tjeneste for medlemmer i Fagpressen, der vi forhandler samlet for å oppnå best mulige priser på trykking, pakking/adressering og distribusjon. Hva kan DITT fagblad spare på å bli med i FTD? Les mer her.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!