Artikulert er nytt medlem i Fagpressen

Artikulert er nytt medlem i Fagpressen

Redaktør Øyvind Eggen er på sitt første møte hos Fagpressen. Her sammen med Kjartan Tyvand. Foto: Camilla Briså.

Del: 

– Ideen var et redaktørstyrt magasin som skal bidra til å senke terskelen slik at offentlig ansatte bruker sin ytringsfrihet. Drive journalistikk og fremme debatt basert på alt de har å fortelle, sier redaktør Øyvind Eggen.

På Fagpressens styremøte i september ble de tatt opp som medlem.

Artikulerts ambisjon er å drive seriøs og uavhengig journalistikk på offentlig sektor, med utgangspunkt i tips og informasjon fra dem som vet mest om dette – de ansatte selv.

– Hvis vi får til dette, kan det bli et viktig bidrag til det norske medielandskapet. Ingen vet bedre enn de ansatte hvordan offentlige institusjoner kan bli bedre, og det er noe som angår alle, forklarer han.

Redaktøren forteller at de ideelt sett ønsker å nå ut til alle offentlig ansatte, både som lesere og bidragsytere.

– Vi har en bestemt kilde; den offentlig ansatte. Hvis vi klarer å lokke dem frem i det offentlige ordskiftet, vil de kunne ha noe interessant å fortelle innenfor et hvert tema i alle deler av landet, hevder Eggen.

Øyvind Eggen avslutter med å si at medlemskapet i Fagpressen er viktig for små nisjemedier.

– Det er en interessant tid og ting skjer fort i media, men de store mediene får mest oppmerksomhet. Litt under radaren er en underskog av nisjemedier, med enormt viktige roller i samfunnet, og her skjer det minst like mye interessant. Nettopp fordi de er nisjemedier, er det få av oss som følger med på mer enn noen få av dem, men samlet sett utgjør de en enormt viktig del av mediebildet, og det gjør Fagpressen interessant for alle som er interessert i medieutvikling.

Artikulert eies og gis ut av Anonyme Byråkrater AS.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også: