Felles gravekurs for tre redaksjoner

Felles gravekurs for tre redaksjoner

Gravekurs hos Fagpressen, for Khrono, På høyden og forskning.no, organisert av redaksjonene selv, med kompetansestøtte fra Fagpressen. Redaktør Nina Kristiansen i forskning.no, t.v., er storfornøyd, både med de ulike innlederne og med Fagpressens kursrom. (Foto: BN).

Del: 

Khrono, På Høyden og forskning.no har invitert en lang rekke læremestere til sitt tre dagers felles gravekurs for journalister som jobber i akademia, denne uken.

Gravekurset ble klekket ut som et prosjekt de tre redaksjonene kunne søke støtte til, etter at flere journalister i forskning.no fulgte Fagpressens graveskole våren 2015. De kom til at de trengte å lære og jobbe mer med metoder tilpasset det å grave i universitets- og høyskolesektoren.
Da Fagpressens vederlagsfond utlyste kompetansestøtten for 2016 med en klar prioritering mot redaksjonelle samarbeidsprosjekter, ble det sendt en felles søknad som ble innvilget.
Kurset, som har gått over tre dager, har hatt forelesere blant annet fra Institutt for journalistikk, Kulturdepartementet og Universitetet i Oslo. Marja Grill, gravejournalist fra Sveriges television, holdt innledningsforelesningen tirsdag.

Marte Dæhlen i forskning.no har holdt i trådene for å få kurset til å gli logistisk, og kurset har foregått i kursrommet hos Fagpressen i Oslo.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også: