Prisutdelingen: Gode evalueringer med kloke innspill

Prisutdelingen: Gode evalueringer med kloke innspill

Stian Eisenträger, Forsvarets forum, ble kåret som Årets fagpresseredaktør i Fagpresseprisene 2023. Han tok med seg hele redaksjonen og utgiver Arne Opperud på scenen – Opperud fikk æren av å bli kåret som den første vinneren av Fagpressens utgiverpris. Forsvarets forum vant i tillegg hederlig omtale i kategorien Fagpressens gravepris. (Foto: Frederik Ringnes/NTB).

Del: 

– Evalueringene av Fagpresseprisene 2023 ligger stort sett tett oppunder og over fem-tallet (6 er toppkarakter). Vi tolker det som at prisfesten var gjennomgående vellykket, og gleder oss over det, sier arrangementsansvarlig Berit Nyman.
– Samtidig ser vi at mange syntes det ble lenge å stå, og vi har fått mange gode innspill om forbedringspunkter. Det setter vi stor pris på!

Mange av deltakerne på festen sist torsdag har fylt ut evalueringsskjemaet og tatt seg tid til å komme med egne kommentarer.

– Det er vi veldig glade for - takk skal dere ha! sier Nyman.

Det var tredje gang at prisutdelingen foregikk i Pressens hus, og i år med over 180 deltakere. Restauranten var åpen og integrert i prisfeiringen, og folk kunne sitte der "mellom slagene".

– Selv om vi er fornøyd med høye karakterer for arrangementet totalt sett og glad for mange gode tilbakemeldinger underveis i prisfesten, vil vi absolutt jobbe for å lage en enda bedre prisutdeling neste år. Og der er de konkrete innspillene fra dere som har svart på evalueringen veldig verdifulle! sier Berit Nyman.

Du som var på prisfesten og ennå ikke har svart på evalueringen: Du har fortsatt mulighet til å komme med dine gode innspill!

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!