Mange fra Fagpressen på SKUP

Mange fra Fagpressen på SKUP

Nyhetsredaktør Andrea Rognstrand i Forsvarets forum holder foredrag om å bygge gravekultur i små redaksjoner. (Foto: BN).

Del: 

43 deltakere på SKUP 2023 jobber i Fagpressen. – Det er flere enn noen gang før, så langt vi har klart å telle! sier nestleder Berit Nyman.

Forsvarets forum meldte like godt på hele redaksjonen – 13 personer – og fylte godt opp. Også redaksjonene i Utdanning og Kommunal Rapport hadde hver sin solide flokk på SKUP.

Forsvarets forum hadde sendt inn metoderapport og bidro i programmet med "Slik gjorde vi det!"-seminare der Sunniva Kaalaas og Mikal Hem fortalte om arbeidet med varslersakene i Forsvaret. I tillegg holdt nyhetsredaktør Andrea Rognstrand foredrag om hvordan bygge gravekultur i en liten redaksjon. Kommunal Rapports journalist Thomas Frigård hadde bidratt i Dagbladets metoderapport "Sporene til Russland".

– Vi ser at flere av redaktørene i Fagpressen gjør mye for å skape og bygge gravekultur i sine redaksjoner. Fra vår side forsøker vi å stimulere blant annet gjennom kurs og kompetansestøtte, sier Berit Nyman.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!