Trender 2023: Hvordan når du brukerne dine?

Trender 2023: Hvordan når du brukerne dine?

Ole Petter Nyhaug fra Opinion på Markedsforums Trender. (Foto: Camilla Briså).

Del: 

Det hadde Ole Petter Nyhaug fra Opinion kalt foredraget sitt på arrangementet "Trender 2023" i regi av Fagpressen og Markedsforum onsdag. Han leverte en rekke utfordringer til publikum.

Ole Petter Nyhaug er en av svært få nordmenn som har fått innpass som rådgiver og analytiker på globalt nivå hos kjente merkevarer som Coca-Cola, Audi, IKEA, Heineken, Unilever, Vodafone, Telefonica og Phillips i tillegg til en lang rekke norske og europeiske aktører. Onsdag denne uken snakket han for 35 lydhøre deltakere på Fagpressens og Markedsforums årlige Trender-arrangement i Pressen hus.

– Vær autentisk. Vær stimulerende. Vær tilgjengelig – gjerne til fast tid – og vær samlende! oppsummerte han sine egne viktigste punkter.

 

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!