Kretsløpet er nytt medlem i Fagpressen

Kretsløpet er nytt medlem i Fagpressen

Astri Kløvstad tok over som redaktør i Kretsløpet etter Johs. Bjørndal nå ved årsskiftet. Bjørndal fortsetter som journalist i bladet. Foto: Kretsløpet.

Del: 

- Dette er egentlig et comeback for oss. Vi har vært medlem før, men nå har vi nye eiere og nytt styre, og ønsker å melde bladet inn i Fagpressen igjen, sier redaktør Astri Kløvstad.

Kretsløpet er fagbladet for avfalls- og gjenvinningsbransjen. Utviklingen i bransjen går fort og for Kretsløpet er det viktig å være en sentral og troverdig informasjonskilde.

- Våre lesere er beslutningstakere og fagpersonell i kommunale, interkommunale og private renovasjonsvirksomheter, miljøvernmyndigheter, konsulentfirmaer og stadig flere produksjonsbedrifter med avfall som skal håndteres. Bransjen er i kontinuerlig vekst og utvikling, med en årlig omsetning på godt over 30 milliarder kroner, forklarer redaktøren.

Kretsløpet har holdt seg til redaktørplakaten, selv de årene de har vært utenfor Fagpressen. Utgiver er Kretsløpet AS og dette selskapet eies nå av Det norske Skogselskap.

- Fagpressen tilbyr redaksjoner som oss kurs og støttefunksjoner som vi vil ha nytte av. Dessuten mener vi at medlemskap i Fagpressen representerer en garanti for leserne om seriøsitet og uavhengighet i journalistikken. Derfor ønsket vi på nytt å bli medlemmer, sier Kløvstad.

Kretsløpet har et opplag på ca. 1500 eksemplarer og kommer med seks utgaver i året. I tillegg finner du dem her: https://kretslopet.no/

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!