Hvor mange leser ditt fagblad?

Hvor mange leser ditt fagblad?

Kjartan og Per Brikt loser tilhørerne gjennom tallenes klare tale på Fagpressedagen 2022. Foto: Vanesa Risan, TENK.

Del: 

Kantar tilbyr lesertall til Fagpressens opplagskontrollerte fagblader. Og Fagpressen støtter kjøpet med kr 2300 pr medlem.

På Fagpressedagen i november minnet adm. direktør Per Brikt Olsen om hvor viktig det er å benytte offisielle og godkjente opplag og lesertall.

– Fagpressen tilbyr derfor muligheten til å søke om et engangs støttebeløp til kjøp av lesertall på kr 2300. Da blir prisen din til Kantar kun kr 4000. Send oss derfor en svært enkel søknad for å få innvilget støtten! oppfordrer Olsen.

Mediebransjen måles med både opplagstall og lesertall. Det er Kantar som er leverandør av de offisielle lesertallene til Fagpressen.

– Lesertallene er svært nyttige når det kommer til annonsesalg – både mot potensielle og eksisterende annonsører. I tillegg er lesertallene viktige å ha liggende i Fagpressekatalogen. Da er de tilgjengelige for alle som er innom og leser om akkurat ditt fagblad, forklarer Olsen.

Lesertallene fra Kantar er det som heter «modellerte lesertall». Det betyr at lesertallet er beregnet ut fra ulike nøkler som Kantar har utviklet gjennom mange år. Fagpressens opplagskontroll, og distribusjonsfordelingen der, er viktige elementer i beregningen av lesertallet.

– Alle medlemmer i Fagpressen som er opplagskontrollert, kan få kjøpt modellerte lesertall, sier avdelingsleder Katja Møglestue i Kantar.

Kantar sitter på lesertall for 103 av fagbladene som er medlem i Fagpressen. Ønsker du å motta støtte til å kjøpe lesertall for fagbladet ditt, så send en svært enkel søknad på e-post til camilla@fagpressen.no, merk den gjerne med "Søknad om modellerte lesertall".

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!