Redaktørplakaten sikret i Fysioterapeuten

Redaktørplakaten sikret i Fysioterapeuten

Redaktør John H. Strupstad i Fysioterapeuten gleder seg over at forslaget om å vurdere vedtektene ble trukket, og ikke gikk videre. (Foto: BN).

Del: 

Et forslag om å vurdere vedtektene til Fysioterapeuten ble trukket i siste liten. - Betryggende for både tidsskriftet og NFF, sier redaktør John Henry Strupstad til eget nettsted.

Denne uken avholdt Norsk Fysioterapeutforbund (NFF) sitt hovedlandsmøte. Ett av de siste punktene på sakslista handlet om hvorvidt vedtektene til Tidsskriftet Fysioterapeuten skulle opp til vurdering de neste årene. Forslaget var fremsatt av NFFs faggrupper, og det har i forkant av møtet vært knyttet spenning til hva en eventuelt effekt av saken kunne bety for Fysioterapeutens fremtid.

– Dersom denne saken hadde gått gjennom, kunne i prinsippet alt skjedd. Jeg har vært mest bekymret for en eventuell endring av vår formålsparagraf, sier John Henry Strupstad, redaktør i Fysioterapeuten.
– Jeg har opplevd at støtten har vært sterk fra svært mange NFF-medlemmer - ikke minst fra Hovedlandsmøtet.

Saken med forslaget om å se på vedtektene til tidsskriftet ble imidlertid trukket før Landsmøtet fikk anledning til å stemme.
Les hele saken hos Fysioterapeuten.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!