Dramatisk avsløring – ny kampanje

Dramatisk avsløring – ny kampanje

Del: 

Dramatisk avsløring: Journalister ansatte journalister med fagkunnskap

Jepp, det stemmer! Og dette er inngangen til Fagpressens nye kampanje som nå ligger klar til nedlasting. Utgangspunktet er å vise klart og tydelig at i Fagpressens redaksjoner jobber det journalister med kunnskap, dybde og refleksjon innen de fagområdene leserne er interessert i

Ironisk anti-tabloid annonsekampanje

Fagpressens nye kampanje tar utgangspunkt i lesernes behov for å få godt, faglig innhold innen det man interesserer seg for. Med et lite spark til tabloidpressen får vi oppmerksomheten til leserne over på det som er viktig: godt, redaksjonelt innhold produsert av journalister med høy faglig kompetanse.

- Algoritmedrevne plattformer bidrar til å skape «ekkokamre». Du får selekterte saker i nyhetsfeeden din avhengig av hva du har likt eller prefererer å lese og se. Over tid bidrar dette til at du ikke utfordres eller får presentert andre synspunkter. Samtidig har svært få av de tradisjonelle mediehusene spesialister i redaksjonen. Det er et faktum at de redaktørstyrte breddemediene i stadig større grad siterer fag- og nisjemedier som Fagpressens medlemmer.

Per Brikt Olsen, adm. direktør i Fagpressen

Annonsekampanje: medier med fagkunnskap

Printannonsene har det samme budskapet, men her er designet tilpasset printformatet. Vi har valgt å løfte frem alle medlemmene i illustrasjonene for å vise leserne hvor mange redaksjoner som leverer godt, faglig innhold.

Ny nettside med hele Fagpressen

Vi lanserer en ny nettside som landingsside for annonsene! Her gir vi leserne god oversikt over alle medlemmene i Fagpressen. Man velger det temaet man er interessert i og oversikten over medlemmene kommer automatisk.

Ta en titt på den nye nettsiden her 

Kurs og arrangementer

Dato: 
Onsdag 01. jun
Kl.: 
17:00 til 23:00
Passer for: 
Alle

Onsdag 1. juni skal vi dele ut årets priser og feire alle vinnerne! Prisfesten foregår i Pressens hus fra kl 17.00. Arrangementet er i ferd med å bli fullt, men send epost til bn@fagpressen.no for å stå på venteliste!

Dato: 
Tirsdag 07. jun til Torsdag 09. jun
Kl.: 
09:00 til 16:00
Passer for: 
Alle

FIPP er Fagpressens internasjonale organisasjon, og de arrangerer store konferanser annet hvert år. Årets konferanse ved Lisboa blir den første etter pandemien.
Påmelding innen mandag 31. januar gir rabatt på 1000 euro pr person.

Dato: 
Tirsdag 07. jun
Kl.: 
10:00 til 15:00
Passer for: 
Redaktører
Journalister

Norsk Tidsskriftforening tilbyr kurs i musikk-kritikk over tre ettermiddagssamlinger, den første 7. juni. Kursene er støttet med vederlagsmidler fra Fagpressen.
Les mer om innholdet i kurset, og meld deg på hos Tidsskriftforeningen.