Annonsekampanje 2023 - velg den annonsen som passer hos dere

Annonsekampanje 2023 - velg den annonsen som passer hos dere

Del: 

Gode Fagpressen-redaktør!

Vi jobber alle for å få frem den gode kvalitetsjournalistikken i Fagpressen. Vi ønsker at stadig flere skal oppdage og lese den. Nå har vi oppdatert flere sett med annonser og laget en ny landingsside som får frem dette på ulike måter.

www.fagpressen.no/kvalitet skriver vi om hva dere som medium betyr for leserne. Alle digitale kampanjer vil fra nå av linke til denne siden. Leserne inviteres til å finne flere medier med kvalitetsinnhold som brenner for det samme som dem. Se www.fagpressen.no/utvalg. Alle print-annonsene er tilrettelagt for å kunne supplere med egen logo - eller de kan brukes kun med Fagpressen-logo.

Tre sett med annonser - plukk annonser fra tre ulike hyller:

  1. «Fagmedier»

Trykk

Disse annonsene er nye og har som formål å få frem hva fagmedier er – og at deres kvalitetsjournalistikk betyr noe bra for leseren. Størrelsen er 210*297 mm.

Teksten under bildene er:

«Bladet du nå leser gir deg grundig, uavhengig journalistikk laget av en redaksjon med kompetanse til å gå i dybden innen ditt fag eller interessefelt. Dette er grunnen til at Fagpressens medlemmer ofte siteres av andre medier.

Uansett hva du interesserer deg for, så finnes det sannsynligvis et fagmedium med kvalitetsinnhold. Finn flere redaksjoner som brenner for det samme som deg på fagpressen.no/utvalg.»

Klikk her for å hente filene: 

 

Digitalt

Digitalt veksler en GIF mellom to budskap og lenker til landingssiden fagpressen.no/kvalitet. OBS - ved bruk av Adnuntius, må du manuelt legge til lenken www.fagpressen.no/kvalitet.

Vi har laget annonsen i ulike størrelser:

  • 300*250 px
  • 300*600 px
  • 468*400 px
  • 600*200 px
  • 980*250 px

Hent dem her: 

  1. Fake/fakta i ny farge og oppdatert tekst

Nå finnes denne populære annonsen også i KNALL GRØNN, med litt oppdatering i teksten. Størrelsen er 210*297 mm, samt 225*237 mm.

Klikk her for å hente filene: 

  1.  Alle medlemmer i ordsky - "Godt innhold til kaffen"

Denne visuelt fine print-annonsen er nå oppdatert med nye medlemmer i februar 2023, og den har også litt oppdatering i teksten. Klikk her for å hente filene: 

 

 

Annonsekampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen

Last ned annonsene her

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Kurs og arrangementer

Dato: 
Onsdag 08. nov
Kl.: 
08:30 til 23:45
Passer for: 
Alle

Onsdag 8. november blir det en innholdsrik fagpressedag på Hotel Bristol. På kvelden blir det festmiddag og feiring av Fagpressens 125 års-jubileum!

Meld deg på tidlig og få din andel av øremerket støtte til deltakelse på dagkonferansen!

Dato: 
Torsdag 14. Mar til Fredag 15. Mar
Kl.: 
09:30 til 13:30
Passer for: 
Redaktører
Journalister

Neste PUFF-konferanse holdes på Holmen Fjordhotell 14. og 15. mars 2024. – Vi lover et supergodt program og skal feire at PUFF er ti år! sier Kari Oliv Vedvik som leder programkomiteen.