WEXFO-konferansen for tredje gang i 2024

WEXFO-konferansen for tredje gang i 2024

Fra den første WEXFO-konferansen i mai 2022. Lise Klaveness i samtale med TV2s Kadafi Zaman. (Foto: BN).

Del: 

Hvordan kan vi gjenoppbygge tilliten? Vil KI skape mer sensur, eller utvikles til ytringsfrihetens nye forsvar? Hvordan slåss vi mot den internasjonale svekkelsen av ytringsfrihet?
Årets WEXFO-konferanse på Lillehammer har et brennbart program over to dager i slutten av mai, og har plass til flere deltakere.

World Expression Forum – WEXFO – ble stiftet høsten 2021 etter norsk initiativ. Den aller første konferansen ble arrangert i Lillehammer i slutten av mai 2022.

Årets WEXFO blir altså nummer tre i rekken av denne konferansen som retter et skarpt søkelys mot hvordan det står til med ytringsfriheten – internasjonalt; blant ulike befolkningsgrupper og blant ungdom, for å nevne noen av de viktige linjene.

Hvert år presenterer WEXFO en internasjonal ytringsfrihetsindeks, der man måler framgang og tilbakegang. 28. mai, på konferansens andre dag, blir det i år holdt et åpent folkemøte om ytringsfrihet.

Årets konferanse går av stabelen 27. og 28. mai, på Scandic Lillehammer hotell. Her kan du se hele årets spennende program, og HER melder du deg på.

Fagpressen er blant stifterne av WEXFO, i samarbeid med flere av de øvrige norske presseorganisasjonene. Formålet for Den internasjonale ytringsfrihetskonferansen er å sikre og styrke global ytringsfrihet, gjennom å bidra med råd og analyser av høy kvalitet, og gode eksempler. Les mer HER.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også: