Trekker IJs "gullbillett" på prisutdelingen

Trekker IJs "gullbillett" på prisutdelingen

Hanne Lund-Nilsen og Eivind A. Fjellstad byr på kurs til en verdi av kroner 20 000. "Gullbilletten" trekkes på festen 7. juni blant alle deltakende redaksjonene. (Foto: Tom-Egil Jensen/Institutt for Journalistikk).

Del: 

Det blir ekstra spenning på årets prisutdeling i Fagpressen når vinneren av "gullbilletten" fra Institutt for journalistikk trekkes blant alle redaksjonene som deltar på prisutdelingen 7. juni.

IJ ønsker på denne måten å bidra til å styrke den gode journalistikken i fagpressen. Derfor har de laget en fribillett til kurs på instituttet til en verdi av 20 000 kroner, som trekkes blant de deltakende redaksjonene på Fagpressens prisutdeling.
– Vi ønsker å bidra til enda større oppmerksomhet om den gode journalistikken som allerede skapes i Fagpressen, og samtidig stimulere enda flere til å øke kompetansen sin, sier instituttleder Eivind Fjellstad og markedsansvarlig Hanne Lund-Nilsen ved IJ.

Alle som melder seg på prisutdelingen 7. juni, får en lapp med navnet sitt på i hatten som IJs "gullbillett" skal trekkes fra, i løpet av arrangementet.
Meld deg på HER.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • Kulturministeren lovet å legge fram en mediemelding før jul, da hun møtte medieorganisasjonene til debatt onsdag ettermiddag på Arendalsuka. Trine Skei Grande ønsker å framstå som om hennes departement ikke fortjener tittelen på debatten, "Mediepolitikk på vent?" Mange av motdebattantene mente at mediene har ventet lenge, og viste stadig til rapporten fra Mediemangfoldsutvalget. Geir Jørgen Bekkevold fra KrF var den eneste i debatten som nevnte viktigheten av å få fagpressen inn under det digitale mva-fritaket.

  • Fagpressen er medarrangør for to viktige debatter under Arendalsuka som foregår kommende uke. Varslerdebatten finner sted tirsdag ettermiddag, og den store mediepolitiske debatten onsdag ettermiddag.

  • Hele mediebransjen er oppgitt over at de nye digitale lesertallsmålingene ennå ikke har latt seg gjennomføre. Forklaringene er flere, men for Fagpressens medlemmer er det oppsummert slik som du kan lese her.