Nytt styre i Redaktørforum

Nytt styre i Redaktørforum

Styret i Fagpressens redaktørforum, fra venstre Cathrine Th. Paulsen, Jan E. Espelid, nyvalgt leder Ivar Kvistum og Mona Askerød. Karoline K. Åbyholm sitter også i styret. (Foto: BN).

Del: 

Fagpressens redaktørforum har holdt årsmøte og valgt nytt styre. Ivar Kvistum har overtatt ledervervet.

Kvistum er redaktør i Handikapnytt. Han sitter også i styret for Fagpressens vederlagsfond og har vært med i planleggingskomiteen for PUFF-konferansen som nylig er avholdt.
Med seg i styret for Fagpressens redaktørforum har han Cathrine Th. Paulsen som nestleder, Karoline Kathrine Åbyholm som sekretær, og styremedlemmene Mona Askerød og Jan E. Espelid.

Mer om Fagpressens redaktørforum, og kontaktinformasjon til alle i styret.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Fagpressen sendte tirsdag sine skriftlige innspill til Finanskomiteen, i forkant av drøftingen av revidert nasjonalbudsjett 2019. De øvrige presseorganisasjonene, samt flere av Fagpressens medlemmer har også sendt innspill. Samtlige vektlegger behovet for å få på plass en løsning for digitalt mva-fritak for fagmedier.

  • Cupido satser internasjonalt, med utgivelser på 20 språk og omfattende lydboksatsing, i samarbeid med danske Lust. 

  • Fagpressen oppfordrer medlemmene til å delta i den skriftlige høringen om revidert nasjonalbudsjett, på temaet digitalt mva-fritak for fag- og dybdejournalistikk. Per Brikt Olsen kommenterte de foreslåtte retningslinjene for fritak slik i en kronikk onsdag:
    – Dette er svært lite innovativt, og det vil rett og slett ikke fungere.

    Høringen i Finanskomiteen er åpen, og det er enkelt å delta. Fristen er tirsdag 21. mai kl 12.00.