Ny redaktør i Journalisten

Ny redaktør i Journalisten

Ny redaktør og nye nettsider i Journalisten. (Skjermdump).

Del: 

Roger Aarli-Grøndalen heter den nye redaktøren i Journalisten. Han kommer fra Eidsvoll-Ullensaker Blad, og tiltrer sammen med en annen nyhet: nye nettsider i Journalisten.

Det var sju søkere til stillingen som leder av Journalistens redaksjon, etter at Martin Huseby Jensen sluttet i vinter. Roger Aarli-Grøndalen sier til Journalisten at han ønsker å ha mer trykk på mediekritikken, ikke bare når det gjelder kommentarer og meningsbærende innhold, men også å lage journalistikk på dette.
– På samme måte som journalister ettergår politikere, skal vi ettergå det redaksjonelle arbeidet, sier den nye redaktøren. Han tiltrer stillingen i løpet av sommeren.

Journalisten lanserte ny nettsideløsning 17. april. Systemet "Labrador" er tatt i bruk som ny publiseringsplattform.
– Veien til lansering har vært relativt kort: Så sent som i begynnelsen av februar inngikk vi avtalen med leverandøren, Publish Lab, som eies av Aller Media og TV 2, skriver konstituert redaktør Glenn Slydal Johansen på eget nettsted.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • Kulturministeren lovet å legge fram en mediemelding før jul, da hun møtte medieorganisasjonene til debatt onsdag ettermiddag på Arendalsuka. Trine Skei Grande ønsker å framstå som om hennes departement ikke fortjener tittelen på debatten, "Mediepolitikk på vent?" Mange av motdebattantene mente at mediene har ventet lenge, og viste stadig til rapporten fra Mediemangfoldsutvalget. Geir Jørgen Bekkevold fra KrF var den eneste i debatten som nevnte viktigheten av å få fagpressen inn under det digitale mva-fritaket.

  • Fagpressen er medarrangør for to viktige debatter under Arendalsuka som foregår kommende uke. Varslerdebatten finner sted tirsdag ettermiddag, og den store mediepolitiske debatten onsdag ettermiddag.

  • Hele mediebransjen er oppgitt over at de nye digitale lesertallsmålingene ennå ikke har latt seg gjennomføre. Forklaringene er flere, men for Fagpressens medlemmer er det oppsummert slik som du kan lese her.