Nå kan du søke årets kompetansestøtte fra Fagpressen

Nå kan du søke årets kompetansestøtte fra Fagpressen

Friske kompetansepenger fra Fagpressens vederlagsfond. (Foto: NTB Scanpix).

Del: 

Bruk tiden fram til 8. februar til å søke om kompetansestøtte fra Fagpressens vederlagsfond. Fondsstyret har også i år øremerket penger til en hospitant hos Faktisk.no. I tillegg prioriteres samarbeidsprosjekter mellom redaksjoner og markedsavdelinger. Du kan også søke deltakerstipend til årets SKUP-konferanse og til andre anbefalte konferanser og kurs.

Her finner du alt om årets prioriteringer for Fagpressens kompetansestøtte. Her er søknadsskjemaet. Utfyllende beskrivelse må vedlegges (lastes opp) for alle søknader utenom de som gjelder anbefalte konferanser/kurs.

Her leser du også kriteriene for å søke kompetansestøtte, samt råd for å lage en god søknad.

Mer om den første hospitanten hos Faktisk.no finner du her, og her er en enkel stillingsbeskrivelse for hospitanter hos Faktisk.no

Hvis du lurer på noe, kan du kontakte nestleder Berit Nyman i Fagpressen.

Tlf. 93 43 33 45

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Forsvarets forum og forskning.no arrangerer debatter og quiz, mens Utdanning har egen båt med podkastproduksjon i "Pollen". Fagpressen er godt representert i mylderet i årets Arendalsuka.

  • Psykologi i kommunen tar "farvel med papiret" som også er tittelen på den siste lederartikkelen på trykk, i nr 3/2019. Etter dette er tidsskriftet etablert med nettadressen psykisk-kommune.no

  • Skuffet, men forventningsfull

    Vi kan ikke legge skjul på at vi er skuffet over at regjeringen i dag gjennom Finansdepartementet legger frem en forskrift som fortsatt beskriver at digital redaktørstyrt dybdejournalistikk henvises til statiske utgaver ingen etterspør. Dette er en publiseringsform som ikke fungerer i en moderne tid og for digitale utgaver. 

    les saken på journalisten.no