Kontrakt til Easy2You på levering av lørdagsavis

Kontrakt til Easy2You på levering av lørdagsavis

Espen Slyngstad, administrerende direktør i Easy2You AS
foto (NTB)

Del: 

Fagpressens Trykk- og Distribusjonspartner Easy2you (tidligere Norpost AS og Kvikkas AS) har fått fornyet kontrakten på levering av lørdagsaviser.

**** NTBs PRESSEMELDINGSTJENESTE ****

Får 10 av 10 poeng: Samferdselsdepartementet har besluttet å inngå ny kontrakt med Easy2You AS på levering av lørdagsavis til abonnenter, og gir selskapet toppscore på både pris og leveringskvalitet.

Selskapet Easy2You får dermed fornyet tillit fra departementet med toppkarakter på både pris og leveringskvalitet i konkurransen «Anskaffelse av leveringspliktige posttjenester – Levering av aviser i abonnement på lørdager».

- Vi er veldig fornøyd med å vinne kontrakten på nytt, og ikke minst at vi får toppscore fra departementet. Dette er en bekreftelse på at vi som selskap lever opp til vår filosofi ”Mer enn levert”, sier Espen Slyngstad,  administrerende direktør i Easy2You.

10 poeng på pris og leveringI tildelingsbrevet fra Samferdselsdepartementet framgår det at tilbudet fra Easy2You scorer 10 av 10 poeng på tildelingskriteriet «vederlag». Departementet framhever også at Easy2You har som eneste kvalifiserte tilbyder i konkurransen redegjort troverdig og tillitsvekkende for leverandørens plan for gjennomføring av forpliktelsen til å levere tjenester i henhold til kravspesifikasjon og avtaleutkast – og får også 10 poeng på tildelingskriteriet «leveringssikkerhet».<

Endret navn i 2018Easy2You har over 800 ansatte og 450 biler fordelt på 20 terminaler og kontorer i Norge.

- Vi ønsker å fremstå tydeligere i markedet og har derfor nylig endret navn til Easy2You. Selskapet vil gjøre det lettere for bedrifter å levere, kommunisere og transportere, sier Slyngstad.<

**** Dette stoff formidler NTB for andre - se www.ntbinfo.no ****

Se hele pressemeldingen på NTB info her:

 

Les også:
  • Nesten 30 av fagpressens medlemmer har nå tegnet avtale om lesertall fra Kantar Media. Dette er ny rekord.
    – Veldig viktig, og gledelig! kommenterer leder i Markedsforum Ingunn Roald.

  • De første femti årgangene er tilbakelagt. Byggeindustrien feiret seg selv tirsdag, med gjester, taler, faglige innspill – og gaver til nye og gamle ledere.

  • Nesten 30 deltakere fikk verdifull informasjon om verdien av innlogging, på frokostmøte hos Fagpressen.