Gulltaggen for folk i Fagpressen

Gulltaggen for folk i Fagpressen

Kom på Gulltaggen 2018! Takket være samarbeidsavtalen mellom Fagpressen og INMA er det én gratisbillett til hvert av mediene i Fagpressen. Per Brikt Olsen og daglig leder Camilla Grund i INMA håper at mange vil være med på jubileums-Gulltaggen 26. april i Folketeateret i Oslo. (Foto: BN).

Del: 

Årets Gulltaggen-arrangement blir både dundrende feiring av 20-årsjubileet, inspirerende foredrag, show og prisutdeling. Og en super nettverksarena, som Fagpressens medlemmer har adgang til.

Nytilsatt daglig leder i INMA, Camilla Grund, håper å se et stort antall deltakere fra Fagpressen på arrangementet 26. april. Gjennom samarbeidsavtalen som hun og Per Brikt Olsen har signert, gis det én gratis adgang pr medlem i Fagpressen. Vil flere fra samme medium være med, er det medlemspris som gjelder.

Tanmay Bakshi er bare fjorten år, men har drevet med avansert dataprogrammering i over halve livet. Møt ham på Gulltaggen 2018! (Foto: INMA).

– Det er viktig for oss å styrke kontakten med alle som jobber i Fagpressen, og vi håper virkelig at mange vil benytte seg av muligheten til å være med på jubileumsutgaven av Gulltaggen, sier Camilla Grund. INMA er interesseorganisasjonen for digital markedsføring og kommunikasjon i Norge, og Gulltaggen er deres viktigste arrangement.
– På Gulltaggen i år skal vi dele ut hele 14 priser, til de beste arbeidene i 2017. Det er skarp konkurranse, og mye å bli inspirert av! Dessuten har vi noen virkelige godbiter i form av korte foredrag. Blant annet kommer fjortenåringen Tanmay Bakshi som har drevet med datamaskiner og programmering siden femårsalderen. Da han var ni lanserte han sin første app, og i dag er han ekspert på kunstig intelligens og taler på IBM Watsons toppmøter rundt om i verden. 26. april er han i Oslo, på Gulltaggen! frister Camilla Grund.

Fagpressens Per Brikt Olsen har i flere år sittet i styret i INMA, og han anbefaler folk i Fagpressen å benytte anledningen til å være med på årets Gulltaggen.
– Som i fjor, lager vi en Fagpressen-gruppe som har det hyggelig sammen underveis. Vi møtes ved Folketeateret klokken 16.45, altså litt i forkant, sier han.

Arrangementet begynner kl 17.00 og er et helaftens opplegg, med mat og drikke, underholdning og prisutdeling. Se mer av programmet og meld deg på her.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • Kulturministeren lovet å legge fram en mediemelding før jul, da hun møtte medieorganisasjonene til debatt onsdag ettermiddag på Arendalsuka. Trine Skei Grande ønsker å framstå som om hennes departement ikke fortjener tittelen på debatten, "Mediepolitikk på vent?" Mange av motdebattantene mente at mediene har ventet lenge, og viste stadig til rapporten fra Mediemangfoldsutvalget. Geir Jørgen Bekkevold fra KrF var den eneste i debatten som nevnte viktigheten av å få fagpressen inn under det digitale mva-fritaket.

  • Fagpressen er medarrangør for to viktige debatter under Arendalsuka som foregår kommende uke. Varslerdebatten finner sted tirsdag ettermiddag, og den store mediepolitiske debatten onsdag ettermiddag.

  • Hele mediebransjen er oppgitt over at de nye digitale lesertallsmålingene ennå ikke har latt seg gjennomføre. Forklaringene er flere, men for Fagpressens medlemmer er det oppsummert slik som du kan lese her.