Facebook stopper deling av innlegg fra Bobilverden

Facebook stopper deling av innlegg fra Bobilverden

Redaktør i Bobilverden.no, Knut Randem, har så langt ikke fått noen forklaring på hvorfor enkelte innlegg blir avvist som spam, når han forsøker å dele dem på Facebook. (Foto: Ellen Randem).

Del: 

Fagmediet Bobilverden.no får innlegg merket som spam på mystisk vis, samtidig som mange britiske medier melder om samme problem.

«Vi har fjernet innlegget ditt. Det ser ut som om du har prøvd å få likerklikk,  følgere, delinger eller videovisninger på en villedende måte.» Denne beskjeden har redaktør Knut Randem i Bobilverden.no fått to ganger den siste uken, når han på egen profil har prøvd å dele artikler på Facebook.

– Det er absolutt forvirrende, sier redaktør Knut Randem til Journalisten. Nå venter de på utfallet av Facebooks gjennomgang av innleggene som har blitt stanset.

Randem peker selv på at flere britiske medier har meldt om samme problem.

Les mer hos Journalisten.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Dagens Medisin har i 25 år gitt bort innholdet i avisen gratis. Papiravisen har blitt distribuert gratis og det digitale innholdet har vært åpent tilgjengelig og gratis. For ett år siden endret de dette og startet med å plusse innholdet. Det ble et markert veiskille for Dagens Medisin.

  • Logopeder arbeider med personer i alle aldersgrupper som har språk-, tale-, kommunikasjons- og svelgevansker. Fagbladet deres, Norsk tidsskrift for logopedi, ble i Fagpressens siste styremøte før sommeren tatt opp som medlem.

  • På årsmøtet i begynnelsen av mai bestemte FRF at de ville finne måter å være et tydeligere forum for redaktørene i Fagpressen. Nå lanserer redaktørforumet sin "Slik gjør vi det"-plakat.