Stinn brakke på kick-off 2017

Stinn brakke på kick-off 2017

Svært god deltakelse på 2017-utgaven av kick-off med Fagpressens markedsforum torsdag. (Foto: Elisabeth Berg Pronkow).

Del: 

Svært god deltakelse på årets utgave av kick-off, som Markedsforum i Fagpressen arrangerer hver høst.

61 deltakere har benket seg på kick-off med Markedsforum i Fagpressen torsdag. Programmet er tett og gir dem innlegg om en rekke aktuelle tema: Medier 24 snakker om å skape redaksjonell og kommersiell suksess med lite ressurser, og Rune Paulseth om hvilke muligheter Facebook har for Fagpressen. Katja Møglestue fra TNS Kantar legger fram resultater fra en fersk undersøkelse om reklame og tillit, mens Fagpressen-direktør Per Brikt Olsen gir deltakerne status og veien videre for organisasjonen. I tillegg møter deltakerne to av vinnerne i årets Fagpresseprisene: Fagpressens markedspris-vinner Teknisk Ukeblad og Årets fagblad, Utdanning.

Her ser du hele programmet for årets kick-off.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • En gledesstrålende sjefredaktør Tor Eigil Stordahl og en redaksjon som har et år i frontlinjen bak seg, mottok torsdag kveld Fagpresseprisen 2018.

  • Torsdag kveld ble Fagpresseprisene 2018 delt ut til glade og stolte vinnere i åtte kategorier, i tillegg til hovedprisen. Her er vinnerne i de åtte deltkategoriene, i den rekkefølgen de ble delt ut.

  • – Dette er noe av det beste vi har fått gjennom vårt medlemskap i Fagpressen! Redaktør Bjørn Ø. Andersen i fagbladet Elektronikk har inngått avtaler med Fagpressen trykk og distribusjon og gleder seg over sparte kostnader og god rådgivning.