Helt nytt Fagbladet for full musikk

Helt nytt Fagbladet for full musikk

Skikkelig trøkk da husbandet med redaktør Kirsti Knudsen på vokal dro i gang lanseringen av nye Fagbladet onsdag. (Foto: BN).

Del: 

Onsdag lanserte Fagbladet seg selv i nytt design. Lanseringen skjedde til fullt musikk fra husbandet i Fagforbundet; "Keysers orkester". Fagbladet er nytt både på nett og papir.

Det nydesignede bladet kjennetegnes av felles innhold for alle. Fagbladet har altså forlatt den tidligere oppdelingen med spesiallaget innhold til fire definerte grupper.
– Selv om bladet har fått nytt utseende, vil nok den viktigste endringen for mange være at vi har gått fra å utgi bladet i fire yrkesfaglige versjoner til ett felles blad til alle medlemmene i Fagforbundet, sier ansvarlig redaktør Kirsti Knudsen til fagbladet.no

Det nye bladet er delt inn i tre seksjoner: "På jobb", med reportasjer og fagstoff om forbundets yrkesgrupper; "I samfunnet" som tar opp viktige spørsmål fra Norge og i verden, og "Mellom oss" som gir plass til det som rører seg i den store og mangfoldige medlemsorganisasjonen bladet er til for.

Alle seksjoner i Fagforbundet og hele redaksjonen har deltatt i det grundige arbeidet bak fornyelsen som har tatt nesten to år. Det er designbyrået Spoon som har utviklet det nye uttrykket på nett og papir.
– Vi har brukt mye tid på å forestille oss hvordan vi best kan gi et tilbud til alle lesere, slik at alle grupper kan finne noe av interesse i bladet, sier Kirsti Knudsen.

Redaktøren er naturligvis spent på hva leserne vil synes, men er ovebevist om at de har laget et bra blad.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også: