Computerworld er nytt medlem i Fagpressen

Computerworld er nytt medlem i Fagpressen

Computerworld holder til i "Rebel", i Universitetsgata 2 i Oslo. Publisher Henning Meese trekker frem gode medlemsfordeler som viktigste motivasjon for å melde seg inn i Fagpressen. (Foto: Mickael Carlson).

Del: 

– Det er egentlig litt rart at vi ikke har meldt oss inn i Fagpressen tidligere. Det er åpenbart at det er en organisasjon vi hører hjemme i, sier publisher Henning Meese i Computerworld.

Computerworld er Norges eldste tidsskrift for og om teknologisektoren, med røtter tilbake til 1983. På fjorårets siste styremøte ble de tatt opp som medlem i Fagpressen.

 

– Mye har endret seg på disse årene, både på IT-fronten og for Computerworld. Vi startet som ukeavis. Nå er det selvsagt nettet som gjelder. Vi har imidlertid trofaste lesere som vil ha papir. Derfor utgir vi fremdeles seks utgaver i året av Computerworld i bladform, sier publisher Henning Meese.

 

Computerworld utgis av forlaget Computer Communications AS, som sammen med redaksjonell virksomhet også er en stor arrangør av konferanser og kurs rettet mot mange ulike deler av it-sektoren.

 

 Det er egentlig litt rart at vi ikke har meldt oss inn i Fagpressen tidligere. Det er åpenbart at det er en organisasjon vi hører hjemme i. Når vi i denne omgang tok initiativ, var det fordi vi ble gjort oppmerksom på flere meget gunstige medlemsfordeler, blant annet betydelige rabatter på løsninger vi benytter i vår digitale innholdsproduksjon. Da ble det en enkel beslutning, sier Meese.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!