Heldigitalt Sikkerhet og beredskap lansert

Heldigitalt Sikkerhet og beredskap lansert

Nylansert Sikkerhet og beredskap satser på flere nyheter i sin nye digitale tilværelsen. (Skjermdump).

Del: 

Sikkerhet og beredskap ble lansert som heldigitalt fagblad 13. november. 

– Vi er glade for å ha kommet i mål med vår nye digitale løsning, hvor vi kommer til å publisere nyhetsartikler, kommentarer og reportasjer om beredskap, industrivern, sikkerhet og samvirke, sier nettredaktør Karoline K. Åbyholm. Redaksjonen består av henne og redaktør Elizabeth Kvie Lundevall.

Karoline K. Åbyholm er nettredaktør i det nylanserte digitale fagbladet Sikkerhet og beredskap. (Foto: Fredrik Naumann).

– Vi er veldig spente på å nå skulle utgi et heldigitalt fagblad. Samvirke og beredskap blir stadig mer aktuelt i nyhetsbildet, og vi ser derfor en stor fordel ved å kunne publisere raskere og oftere enn vi tidligere har gjort, sier Åbyholm.

Nettpublikasjonen er en videreføring av det trykte fagbladet Sikkerhet som har røtter tilbake til 1955. Næringslivets sikkerhetsorganisasjon ga ut den første trykte utgaven av Industrivern-nytt i 1955. Senere endret fagbladet navn til Sikkerhet. Den foreløpig siste trykte utgaven av Sikkerhet kom våren 2023.

403641126_1422557elizabet_sikkerhet_n.jpg

Elizabeth Kvie Lundevall er redaktør i Sikkerhetogberedskap.no. (Foto: sikkerhetogberedskap.no).

Sikkerhetogberedskap.no retter seg spesifikt mot industrivernpersoner og andre ansatte i industrivernpliktige virksomheter, nød- og beredskapsetatene, tilsynsmyndigheter, organisasjoner, frivillige, institusjoner og andre som interesser seg for samvirke. 

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!