Ta en vårvask av adresselistene

Ta en vårvask av adresselistene

Sørg for å ha riktig adresse på mottaker. Illustrasjonsbilde: Terje Bendiksby, NTB.

Del: 

Sørg for at du har så riktige adresser som mulig. Det er fryktelig kjedelig å ikke få bladet frem til leseren. Ta en gratis testvask.

Både redaktører og utgivere ønsker at bladet blir levert til den adressen leserne ønsker, og på det tidspunktet som er bestemt. Det er veldig kjedelig å få blader i retur eller å få dem makulert fordi de ikke kan leveres.

Korrekte og oppdaterte adresser vil bidra til å minske returene.

Data Factory tilbyr nå en gratis testvask av adresselistene. Testvasken er helt uforpliktende.

- Resultatet av adressevasken er en rapport med oversikt over hvor mange adresser som er feil eller mangelfulle. Den vil også gi en oversikt over om det er døde personer i adresselisten eller om det er dubletter som bør slettes, sier Eva Tufte Bøyum i Data Factory.

Data Factory henter inn data fra offentlige tilgjengelige kilder som Brønnøysundregistrene, eiendomsregistre, motorvognregisteret, aksjonærregisteret og telekomleverandører. I tillegg henter de daglig oppdateringer fra Folkeregisteret og Postens adresseregister. Jevnlig adressevask vil derfor gi færre returer.

Fagpressen og Data Factory har siden 2020 hatt en avtale om bistand til blant annet oppdaterte adresselister. Posten Norge er hovedaksjonær i Data Factory.

Ønsker du å få vite mer? Kontakt Eva Tufte Bøyum i Data Factory eller Camilla Briså i Fagpressen.

 

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!