Mars 2024: PUFF-konferansen – med feiring av 10-årsjubileum!

Primærfaner

Mars 2024: PUFF-konferansen – med feiring av 10-årsjubileum!

Del: 
Dato: 
Torsdag 14. Mar til Fredag 15. Mar
Sted: 
Holmen fjordhotell,
Kl.: 
09:30 til 13:30
Passer for: 
Redaktører
Journalister
Pris: 
2990/3200 kr

Neste PUFF-konferanse holdes på Holmen Fjordhotell 14. og 15. mars 2024. – Noe av programmet er klart – se her! sier Kari Oliv Vedvik som leder programkomiteen. Hun lover et supergodt program og en flott feiring av PUFF som er ti år!

Vær tidlig ute og sikre deg rabattert pris: 2990 kr fram til nyttår. Prisen inkluderer overnatting og festmiddag!
Etter nyttår stiger prisen til 3200 kr.

I 2023 ble PUFF utsolgt, så ikke vent!

Meld deg på med skjemaet.

Programposter som er klare:

11 gulltips fra superveteran Mette Bugge
Bugge øser av sin erfaring og kompetanse etter 44 år som journalist i Aftenposten og vinner av flere priser, inkludert Gulltaggen. 

Ett av hennes tips er å stjele med omhu uten at det blir plagiat. Hun sier at det lureste man gjør er å elske kritikk og noen ganger være innpåsliten. Gevinsten kan bli sakene som går digitalt, som elskes og deles og noen ganger gir gull!

Hvordan bruke den nye åpenhetsloven?
Klassekampen fikk Skup-diplom for saken: "Prisen for fri frakt". De avdekket at budene ofte er overarbeidet, underbetalt og mangler rettigheter. Da Åpenhetsloven trådte i kraft i fjor, var de tidlig ute med å bruke den til å be om innsyn i logistikkselskapenes leverandørkjede.
Journalistene Aina Ebube Helgheim og Anna Krokene kommer til PUFF- konferansen og deler erfaringer om hva som fungerte, hva som ikke gjorde det, og klageprosessen til Forbrukertilsynet. De vil også komme eksempler fra andre medier som har benyttet seg av loven i sitt arbeid.

Endringer i pressens omtale av selvmord
Et utvalg foreslår endring av punktet Omtale av selvmord i Vær Varsom-plakaten. Her får du vite hva endringen går ut på, og hva det betyr for journalistikken. Utvalgsmedlem Anders Lie Brenna, redaktør i EnergiWatch, forteller hvorfor han vil ha mer omtale av selvmord i norske medier. Professor Lars Mehlum ved Nasjonalt senter for selvmordsforskning og -forebygging kommer også. Han har levert bakgrunnskunnskap til utvalget.
Utvalgets forslag til endring skal ut på høring før det vedtas.

 

Resten av det fyldige program er under arbeid. Komiteen lover deg lærerike foredrag, konkurranser, språkpriser og mye mer.
 

(Foto: Alf Simensen/NTB).

Påmelding: 
Rekkefølge
Ønsker du ha med noen kolleger, kan du melde de på ved å skrive navnet deres i feltet over.