Markedsforum klar for kick-off!

Primærfaner

Markedsforum klar for kick-off!

Del: 
Dato: 
Torsdag 30. sep
Sted: 
Legeforeningens hus, Akersgt. 2, Oslo
Kl.: 
09:00
Passer for: 
Redaktører
Markedsførere
Pris: 
Medlemmer i Fagpressen kr 1990. Andre deltakere kr 2495

Markedsforum inviterer til sitt årlige kick-off torsdag 30. september. Tema i år er digitale trender, tips til utvikling av nettsider i Fagpressen, hvordan selge og øke annonseinntekter – og tips til hvordan Fagpressen kan bruke sosiale medier for å nå redaksjonelle og kommersielle mål. Meld deg på før 1. august, og bli med i trekningen av tre flotte hengekøyer! (Én vinner får i tillegg en praktisk tursekk med to termoser!)

Program kick-off 2021

torsdag 30. september i Legeforeningens kurs- og konferansesenter, Akersgt. 2

09.00 Velkommen, praktisk info. og introduksjon av dagens konferansier Monna Nordhagen ved Ingunn Roald fra Markedsforum

09.05 Status og nyheter fra Fagpressen, administrerende direktør Per Brikt Olsen

09.30 Hvordan utvikle nettsiden for å øke verdien av den? Sindre Kjosås, Senior SEO og konverteringsspesialist i s360 tar for seg tre nettsider blant deltakerne fra Fagpressen, og gir nyttige råd.

10.15 Pause og besøk hos utstillerne

10.45 Hvordan selge effektivt i dag til papir og nett? Anita Madshus, daglig leder i A2 Media

11.15 Hvordan markedsføre redaksjonelle saker og generere høy trafikk til nettsiden? Niklas Øymo, distribusjonsansvarlig i Filter Media.

11.45 Lunsj og besøk hos utstillerne

12.45 Digitale trender og innovative muligheter til markedsføring via snapchat. Per Christian Strand Teslo, Account Executive i Snap Inc

13.15 Digital mediestrategi og effektiv kanalmiks? Sara Nilssen, rådgiver i digitalbyrået A2N.

14.00 Hvordan kan Fagpressen bruke sosiale medier for å nå redaksjonelle og kommersielle mål? Cecilie Staude, høyskolelektor Handelshøyskolen BI

15.15 Pause og besøk hos utstillerne

15.45 Rikets medietilstand. Direktør for innovasjon og marketing Ingvar Sandvik, Kantar.

16.30 Bobler og utdeling av premier fra sponsorer

17.15 Middag og nettverksbygging

Pris inkludert lunsj og nettverksmiddag for medlemmer i Fagpressen kr 1990. Andre deltakere kr 2495.

Sponsorer: Stibo, Ålgård, HS Media og Salgsfabrikken.

Melder du deg på før 1. august blir du med i trekningen av tre flotte hengekøyer! (Én vinner får i tillegg en praktisk tursekk med to termoser – én for middag og én for drikke).
Meld deg på i dag - og ta gjerne med kolleger. Det kan gjøre det lettere å gjennomføre eventuelle nye tiltak etter seminaret. 

Arrangementssted i år blir Legeforeningens hus sentralt i Oslo.

Bli med i Markedsforums styre!

Markedsforums styre trenger flere medlemmer – har du lyst til å være med?

Styret i Fagpressens markedsforum er i dag en gruppe på fire personer. Vi arrangerer aktiviteter for å styrke kompetansen til Fagpressens medlemmer innenfor markedsføringsfaget. Vi har to store arrangement i året  "Trender" på våren og "Kick-off" på høsten. I tillegg har vi planer om noen mindre arrangementer som frokostmøter eller digitale møter. Vi bidrar også med råd og innsikt til medlemmer i Fagpressen som tar kontakt.

Har du lyst og tid til å bidra i styret? Send en epost til fagpressen@fagpressen.no og skriv litt om din kompetanse og motivasjon for å være med. Vi har 5-6 møter i året, og samarbeider med Kjartan Tyvand i Fagpressen, som også har budsjettansvaret. Styret består av Ingunn Roald fra Sykepleien (leder), Njål Anderssen fra Tidsskriftet (Legeforeningen), Heidi Bjørkedal fra Politiforum og Morten Olsson fra Elektronikk.

Påmelding: 
Rekkefølge
Ønsker du ha med noen kolleger, kan du melde de på ved å skrive navnet deres i feltet over.