Slik sikrer vi at det du leser er sant

Slik sikrer vi at det du leser er sant

Del: Fagpressens 238 medlemmer har redaktører og redaksjoner som jobber etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Dette sikrer uavhengig, grundig og pålitelig journalistikk basert på fakta.

Konkurransen om din oppmerksomhet har aldri vært større, samtidig som det blir det stadig mer krevende å skille «fake» fra fakta.

Enten du leser om ditt fagfelt eller om andre interesser blant Fagpressen-medienes store mangfold, kan du være trygg på at det du leser er sant. Og du er ikke alene - over 1,9 millioner leser én eller flere av Fagpressens titler hver måned. Og det er flere som setter pris på mangfold og grundighet. Fagpressens medlemmer siteres nemlig stadig oftere av andre medier.Våre medlemmer sikrer fakta

Fagpressen samler fagmiljøer i 238 redaksjoner. Journalistene i disse redaksjonene følger presseetikken og er skodd for å jobbe med troverdige kilder på sitt fagområde. Du skal derfor kunne stole på det som står hos medlemmene i Fagpressen.

Kristoffer Egeberg, ansvarlig redaktør Faktisk.noFagpressens medier har 1,9 millioner månedlige lesere på nett og nær 3,9 millioner abonnenter av papirutgaver. Da er det bra at det de leser er til å stole på.

Lurer du på om innholdet du leser er redaktørstyrt kvalitetsjournalistikk?

Gjør deg kjent med Fagpressens medlemmer her.

Klarer du å skille fake fra fakta, ta testen her.

 

Annonsekampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen

Last ned annonsene her

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Kurs og arrangementer

Dato: 
Torsdag 01. jun
Kl.: 
17:00 til 23:00
Passer for: 
Alle

Ingrid Bjørnov kommer til årets prisfest i Fagpressen, torsdag 1. juni, i Pressens hus. Sett av kvelden – fra 17.00 til sent. Nå er dessverre arrangementet fullt!

Dato: 
Torsdag 08. jun
Kl.: 
16:00
Passer for: 
Journalister

Alle journalister i Fagpressen er velkommen til årets årsmøte, torsdag 8. juni kl 16, på Pressens hus i Skippergata 24, Oslo.
Meld deg på!