Slik sikrer vi at det du leser er sant

Slik sikrer vi at det du leser er sant

Del: Fagpressens 220 medlemmer har redaktører og redaksjoner som jobber etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Dette sikrer uavhengig, grundig og pålitelig journalistikk basert på fakta.

Konkurransen om din oppmerksomhet har aldri vært større, samtidig som det blir det stadig mer krevende å skille «fake» fra fakta.

Enten du leser om ditt fagfelt eller om andre interesser blant Fagpressen-medienes store mangfold, kan du være trygg på at det du leser er sant. Og du er ikke alene - over 1,9 millioner leser én eller flere av Fagpressens titler hver måned. Og det er flere som setter pris på mangfold og grundighet. Fagpressens medlemmer siteres nemlig stadig oftere av andre medier.Våre medlemmer sikrer fakta

Fagpressen samler fagmiljøer i 220 redaksjoner. Journalistene i disse redaksjonene følger presseetikken og er skodd for å jobbe med troverdige kilder på sitt fagområde. Du skal derfor kunne stole på det som står hos medlemmene i Fagpressen.

Kristoffer Egeberg, ansvarlig redaktør Faktisk.noFagpressens medier har 1,9 millioner månedlige lesere på nett og nær 3,9 millioner abonnenter av papirutgaver. Da er det bra at det de leser er til å stole på.

Lurer du på om innholdet du leser er redaktørstyrt kvalitetsjournalistikk?

Gjør deg kjent med Fagpressens medlemmer her.

Klarer du å skille fake fra fakta, ta testen her.

 

Kurs og arrangementer

Dato: 
Torsdag 13. okt
Kl.: 
16:00 til 18:00
Passer for: 
Journalister

Velkommen til årsmøte i Journalistforum! Vi tar en hyggelig samling i etterkant av møtet. Meld deg på!

Dato: 
Torsdag 10. nov
Kl.: 
09:30 til 23:45
Passer for: 
Alle

Fagpressedagen 2022 blir en dag med viktig faglig påfyll, gode debatter, nettverk og hyggelig middag. Programmet er i arbeid - meld deg på jo før jo heller!