Velferd får ny eier

Velferd får ny eier

Magasinet Velferd bytter eier, fra Stiftelsen Sosial Trygd til Medier og ledelse. Skjermdumpen viser ny eier Magne Lerø t.v. og tidligere Velferd-redaktør Tore Kristensen.

Del: 

Magasinet Velferd og Velferd.no blir fra årsskiftet utgitt av Medier og Ledelse.

Selskapet Medier og ledelse utgir fra før Dagens Perspektiv, Ukeavisen Ledelse, Dagligvarehandelen og magasinet Plot. – Avtalen vil styrke vår evne til å drive kvalitetsjournalistikk på velferdsfeltet, sier Velferds redaktør Øivind Fjeldstad til eget nettsted.

Avtalen ble onsdag denne uken inngått med Stiftelsen Sosial Trygd, som fram til nå har vært utgiver av Velferd.
– Det er med en viss ærbødighet vi overtar et magasin som er blitt gitt ut i 106 år. Vi håper vi kan bidra til å gi magasinet og nettstedet flere lesere, sier Magne Lerø som er eier og leder av Medier og Ledelse.

Velferd vil ifølge en pressemelding bli drevet i tett samarbeid med redaksjonene i Dagens Perspektiv, Ukeavisen Ledelse og magasinet Plot. Velferds redaksjonelle profil vil bli videreført.

 

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • Kulturministeren lovet å legge fram en mediemelding før jul, da hun møtte medieorganisasjonene til debatt onsdag ettermiddag på Arendalsuka. Trine Skei Grande ønsker å framstå som om hennes departement ikke fortjener tittelen på debatten, "Mediepolitikk på vent?" Mange av motdebattantene mente at mediene har ventet lenge, og viste stadig til rapporten fra Mediemangfoldsutvalget. Geir Jørgen Bekkevold fra KrF var den eneste i debatten som nevnte viktigheten av å få fagpressen inn under det digitale mva-fritaket.

  • Fagpressen er medarrangør for to viktige debatter under Arendalsuka som foregår kommende uke. Varslerdebatten finner sted tirsdag ettermiddag, og den store mediepolitiske debatten onsdag ettermiddag.

  • Hele mediebransjen er oppgitt over at de nye digitale lesertallsmålingene ennå ikke har latt seg gjennomføre. Forklaringene er flere, men for Fagpressens medlemmer er det oppsummert slik som du kan lese her.