Valgbar lyd i vinden: Radiodager 2021

Valgbar lyd i vinden: Radiodager 2021

Pål Lomeland er leder i Norges lokalradioforbund. – Lyd er i vinden, og alle kan lære mye og viktig på konferansen Radiodager 2021! sier han.

Del: 

Er redaksjonen din i podkast-modus? Eller har du ganske enkelt lyst til å få inspirasjon om hvordan fortelle de gode historiene?
28. og 29. oktober arrangeres fagkonferansen som møter mange behov – Radiodager 2021. 

Leder i Norsk Lokalradioforbund Pål Lomeland tror at folk i fagmediene kan ha særlig god nytte av denne konferansen. Han minner også om at det er tidlig-pris for dem som melder seg på senest 30. september.

- I og med at tradisjonelle skillelinjer mellom mediene er i ferd med å viskes ut, har stadig flere aktører utenfor lydbransjen fått øynene opp for dette arrangementet som er den største fagkonferansen for radio, lyd og podkast i Norge.

– Valgbar lyd er i vinden som aldri før, og derfor har spesielt podkast har fått en framtredende posisjon under årets konferanse. Vi mener at fagprogrammet i år favner bredt, og at det vil oppleves som relevant også for medier hvor lyd og podkast ikke er hovedprodukt, sier styreleder i Foreningen Radiodager og daglig leder i Norsk Lokalradioforbund, Pål Lomeland.

Radiodager arrangeres som et samarbeid mellom NRK, P4-gruppen, Bauer Media, Norsk Lokalradioforbund og Norsk podkastforening.

Her finner du hele programmet og billettsalg for Radiodager 2021. Du velger fritt hvor mye av konferansen du kjøper billett til.

Fredag kveld deles også Prix radio ut, og det er flere egne kategorier for podkast: Årets podkast, Årets podkast-programleder(e), Årets underholdningspodkast og Årets faktabaserte podkast. Samt priser for lyddesign og talent.

Tidligfristen for å melde seg på er 30. september – da sparer man 500 kroner på prisen. Norsk Journalistlag har også en stipendordning som kan benyttes.

Les også:
  • Fysioterapeuten.no har nytt design. Redaksjonen bedriver podkast med stor suksess, og har fått to nye journalister på laget.
    – Vi ser at når vi klarer å lage journalistikk av fag, da tar det av, for dét vil fysioterapeuter ha! sier redaktør Irene Mårdalen.

  • Hva leser faktisk leserne dine i fagbladet de nettopp har mottatt? Leste de artikkelen det ble referert til på forsiden? La de merke til annonsene? Faller designet av fagbladet i smak? Tilbudet gjelder til alle i Fagpressen med trykte medier.

  • Fagbladet Fysioterapeuten ble felt for brudd på god presseskikk i Pressens Faglige Utvalg onsdag.