Trine Skei Grande er ny juryleder i Fagpresseprisene

Trine Skei Grande er ny juryleder i Fagpresseprisene

Trine Skei Grande overtar som juryleder for Fagpresseprisene årgang 2024. (Foto: Mona Lindseth / Venstre).

Del: 

Trine Skei Grande har sagt ja til å lede juryen for Fagpresseprisene. – Vi i Fagpressen er svært fornøyd med «rekrutteringen» av ny juryleder! sier adm. direktør Per Brikt Olsen.

– Jeg ser fram til å lede juryen som skal kåre de beste bidragene i Fagpressens årlige konkurranse. Dette er et kjempeviktig felt, ikke minst i en tid som vår der fakta og fag risikerer å få mindre gjennomslag enn falske nyheter! sier Skei Grande.

Trine Skei Grande var førstevalget da Fagpressen skulle finne ny leder for juryen. Kjersti Løken Stavrum, som har ledet  Fagpressepris-juryen i ti år, ønsket å trekke seg fordi hun får en endret rolle som leder i Stiftelsen Tinius.

– Kjersti har gjort en formidabel jobb med å løfte fram Fagpressens priskonkurranse og ikke minst snakke om all den gode og viktige journalistikken som lages i våre redaksjoner. Vi har mye å takke henne for når hun nå gir seg! sier Per Brikt Olsen.

– Vi mener at Trine har en veldig passende bakgrunn for å overta stafettpinnen og bære Fagpresseprisenes gode posisjon videre, sier Olsen og fortsetter:

– Alle våre 243 medlemstitler husker Skei Grande som den kulturstatsråden som hjalp norsk fag- og nisjejournalistikk til endelig å få en likeverdig posisjon overfor den digitale momsen. Personlig satte jeg også stor pris på den fine hilsenen hun skrev til jubileumsboken "Fagpressen 125 år" som ble utgitt i fjor høst.

Skei Grande har siden hun ga segi politikken i 2021, jobbet i kommunikasjonsbyrået Footprint. I april tiltrer hun stillingen som adm. direktør i Den norske forleggerforening.

 

 

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Dagens Medisin har i 25 år gitt bort innholdet i avisen gratis. Papiravisen har blitt distribuert gratis og det digitale innholdet har vært åpent tilgjengelig og gratis. For ett år siden endret de dette og startet med å plusse innholdet. Det ble et markert veiskille for Dagens Medisin.

  • Logopeder arbeider med personer i alle aldersgrupper som har språk-, tale-, kommunikasjons- og svelgevansker. Fagbladet deres, Norsk tidsskrift for logopedi, ble i Fagpressens siste styremøte før sommeren tatt opp som medlem.

  • På årsmøtet i begynnelsen av mai bestemte FRF at de ville finne måter å være et tydeligere forum for redaktørene i Fagpressen. Nå lanserer redaktørforumet sin "Slik gjør vi det"-plakat.