"Stemmene fra grasrota" er lansert

"Stemmene fra grasrota" er lansert

Skjermdump fra Fagbladet.

Del: 

"Med prosjektet "Grasrotstemmer" vil vi bidra til å øke bredden av stemmer i samfunnsdebatten. Samtidig skal vi lære opp og lære av de stemmene vi rekrutterer inn." Slik var den kortfattede begrunnelsen da redaktør Hege Breen Bakken i Fagbladet søkte kompetansestøtte i 2017, til et ganske omfattende prosjekt: Å få fram nye stemmer i samfunnsdebatten.

Omlag halvannet år senere lanserte Fagbladet tirsdag hele resultatet av "Grasrotstemmer".

– Vi har nå 16 skribenter i stallen, som med hver sin stemme dekker et vidt spenn av interesser og erfaringer. Vi har sagt at ingen temaer er for store, ingen for små. Og det er lov å både provosere og skape entusiasme. Hittil har vi klart begge deler. Sakene vi har publisert hittil, har både blitt godt lest og delt, noe vi selvsagt syns er stor stas, skriver Hege Breen Bakken i en tekst som følger lanseringen av hele prosjektet.

– Når vi i dag lanserer prosjektet i hele sin bredde, er jeg som redaktør stolt over alle de flinke folka vi har klart å rekruttere. Noen av dem har skrevet en del før, andre har oppdaget en skriveglede de ikke ante at de hadde, skriver redaktøren.

Les mer på fagbladet.no

Les også: