Plass til alle i Fagpressens toppliste!

Plass til alle i Fagpressens toppliste!

Kjartan Tyvand ber deg bli med i Fagpressens nye digitale måling! (Foto: Tenk kommunikasjon).

Del: 

Fra 1. januar er den helt nye ”topplisten” med lesertall fra Kantar TNS klar. Her kommer Fagpressen fram som egen gruppering, og tjenesten er gratis for alle Fagpressens medlemmer,

– Vi vil ha med så mange som mulig. Det er plass til absolutt alle! sier Kjartan Tyvand i Fagpressen.
De siste ukene har mange flere av Fagpressens medlemmer registrert seg for måling av digitale brukere. Men dette bør alle gjøre, oppfordrer Tyvand:

– Dette er faktisk veldig viktig. Tall er viktige, og sammen står vi sterkere overfor markedet og myndighetene når vi har gode, sammenliknbare tall.
Fagpressens toppliste blir den digitale grunnmuren for å dokumentere Fagpressen som mediekanal.

Les mer og registrer deg for Fagpressens toppliste her.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • Kulturministeren lovet å legge fram en mediemelding før jul, da hun møtte medieorganisasjonene til debatt onsdag ettermiddag på Arendalsuka. Trine Skei Grande ønsker å framstå som om hennes departement ikke fortjener tittelen på debatten, "Mediepolitikk på vent?" Mange av motdebattantene mente at mediene har ventet lenge, og viste stadig til rapporten fra Mediemangfoldsutvalget. Geir Jørgen Bekkevold fra KrF var den eneste i debatten som nevnte viktigheten av å få fagpressen inn under det digitale mva-fritaket.

  • Fagpressen er medarrangør for to viktige debatter under Arendalsuka som foregår kommende uke. Varslerdebatten finner sted tirsdag ettermiddag, og den store mediepolitiske debatten onsdag ettermiddag.

  • Hele mediebransjen er oppgitt over at de nye digitale lesertallsmålingene ennå ikke har latt seg gjennomføre. Forklaringene er flere, men for Fagpressens medlemmer er det oppsummert slik som du kan lese her.