På Høyden relansert – under Khrono-paraplyen

På Høyden relansert – under Khrono-paraplyen

Redaksjonen i På Høyden – i nye redaksjonslokaler oppe i 8. etasje i Media City Bergen. Fra venstre journalistene Hilde Kristine Strand, Njord Svendsen og Dag Hellesund og redaktør Tove Lie. Hit skal også flere Khrono-journalister etterhvert. (Foto: Øystein Fimland).

Del: 

I 8.etasje i Media City Bergen er nå tidligere østlandsbaserte Khrono og Universitetet i Bergens egen avis, På Høyden, samlokalisert.

På Høyden skal fra nå skal være en rendyrket lokalavis for studenter og ansatte ved Universitetet i Bergen. Mens Khrono skal utvide og gå enda mer nasjonalt og også internasjonalt, med blant annet et eget kontor i Brussel, skal På Høyden spisses som en lokalavis for alle på UiB.

– Løsningen er ikke kommet fram uten debatt, skrev sjefredaktør Tove Lie ved relanseringen i går. Hun minnet om rabalderet i fjor da da universitetsledelsen i  Bergen kom med et forslag som ble oppfattet som om de foreslo å legge ned På Høyden og innlemme dem i Khrono.

På Høyden er ikke lagt ned, men avisen er innlemmet i Khrono. Den har fått med seg samme ressurser som før - tre årsverk - i tillegg til at Lie nå er redaktør både i Khrono og På Høyden.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også: