Nå er kontrakten underskrevet

Nå er kontrakten underskrevet

Per Brikt Olsen signerer leiekontrakt i Pressens hus fredag ettermiddag, sammen med de ni andre leietakerne. Til venstre Faktisk-redaktør Kristoffer Egeberg. (Foto: BN).

Del: 

Sammen med de ni andre leietakerne underskrev Fagpressen kontrakt fredag leiekontrakten for Pressens hus. 

– En historisk dag! var et mye brukt uttrykk rundt bordet hos Norsk presseforbund hvor alle de ti leietakerne møtte opp til felles kontraktssignering fredag ettermiddag.

De ti leietakerne er:

Mediebedriftenes landsforening

Landslaget for lokalaviser

Norsk redaktørforening

Fagpressen

Norsk presseforbund

Norsk journalistlag

NTB

Faktisk.no

Institutt for journalistikk

SKUP-sekretariatet

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Forsvarets forum og forskning.no arrangerer debatter og quiz, mens Utdanning har egen båt med podkastproduksjon i "Pollen". Fagpressen er godt representert i mylderet i årets Arendalsuka.

  • Psykologi i kommunen tar "farvel med papiret" som også er tittelen på den siste lederartikkelen på trykk, i nr 3/2019. Etter dette er tidsskriftet etablert med nettadressen psykisk-kommune.no

  • Skuffet, men forventningsfull

    Vi kan ikke legge skjul på at vi er skuffet over at regjeringen i dag gjennom Finansdepartementet legger frem en forskrift som fortsatt beskriver at digital redaktørstyrt dybdejournalistikk henvises til statiske utgaver ingen etterspør. Dette er en publiseringsform som ikke fungerer i en moderne tid og for digitale utgaver. 

    les saken på journalisten.no