Logger aldri av

Logger aldri av

Redaktør Nina Kristiansen i forskning.no logger aldri av, ifølge "Morgenrutinen" i Journalisten. (Foto: BN).

Del: 

– Falske nyheter, stabile inntekter og fornyelse, svarer forskning.no-redaktør Nina Kristiansen når hun blir spurt om hva som er den største utfordringen for mediebransjen akkurat nå. Kristiansen, som aldri logger av, er utsatt for Morgenrutinen i Journalisten.

– Hva er det lengste du har klart å være uten mobilen? spør Journalisten.

– Aldri, svarer Kristiansen. – Til og med på hytta vår i skauen, der det ikke er dekning, bruker jeg mobilen hele tida. På den leser jeg bøker, hører på nedlasta podkast, og jeg bruker den som lommelykt. Også i tunge stunder når mobilen er utladet, holder jeg allikevel fast i den, fordi der er også bankkort og adgangskort.

Les hele intervjuet i Journalisten

Søk kompetansestøtte

(Foto: NTB Scanpix).

Søk penger til å realisere økt kompetanse gjennom kurs eller egne prosjekter, innen fristen 8. februar. 

Les også:
  • Medieorganisasjonene er samstemt skuffet over regjeringens forslag til utvidelse av det digitale merverdiavgiftsfritaket til å gjelde for fagmedier. – Forslaget vil få liten eller ingen verdi slik det er nå, sier adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen. Han er glad for massiv støtte fra de andre medieorganisasjonene.

  • Redaktør Barth Tholens gleder seg stort over at Sykepleien.no hadde over en million sidevisninger fra 12. januar til 10. februar.

  • En ny og sterkt forbedret avtale mellom Fagpressen trykk og distribusjon og selskapet Helthjem Mediapost ble underskrevet onsdag ettermiddag. Avtalen forankrer også løsninger for sampakking av flere fagbladtitler, slik at det kan utløse betydelige rabatter hos Posten Norge.