Logger aldri av

Logger aldri av

Redaktør Nina Kristiansen i forskning.no logger aldri av, ifølge "Morgenrutinen" i Journalisten. (Foto: BN).

Del: 

– Falske nyheter, stabile inntekter og fornyelse, svarer forskning.no-redaktør Nina Kristiansen når hun blir spurt om hva som er den største utfordringen for mediebransjen akkurat nå. Kristiansen, som aldri logger av, er utsatt for Morgenrutinen i Journalisten.

– Hva er det lengste du har klart å være uten mobilen? spør Journalisten.

– Aldri, svarer Kristiansen. – Til og med på hytta vår i skauen, der det ikke er dekning, bruker jeg mobilen hele tida. På den leser jeg bøker, hører på nedlasta podkast, og jeg bruker den som lommelykt. Også i tunge stunder når mobilen er utladet, holder jeg allikevel fast i den, fordi der er også bankkort og adgangskort.

Les hele intervjuet i Journalisten

Les også:
  • Bistandsaktuelt blir truet med søksmål av en organisasjon som de har publisert kritiske artikler om. Redaktøren vil ikke bøye seg, skriver Journalisten.

  • "Med prosjektet "Grasrotstemmer" vil vi bidra til å øke bredden av stemmer i samfunnsdebatten. Samtidig skal vi lære opp og lære av de stemmene vi rekrutterer inn." Slik var den kortfattede begrunnelsen da redaktør Hege Breen Bakken i Fagbladet søkte kompetansestøtte i 2017, til et ganske omfattende prosjekt: Å få fram nye stemmer i samfunnsdebatten.

  • I dag tar Kaja Mejlbo fatt på redaktørjobben i Utdanning. – Det journalistiske oppdraget ligger i bunnen, så jeg tror ikke forskjellen blir så stor, er hennes kommentar til spørsmålet om det blir en stor overgang fra å være nyhetsredaktør i dagspressen.