Kun kvinner i Politiforum

Kun kvinner i Politiforum

Også de politikonstablene som trener på å finne skredrammede, er kvinner. (Foto/skjermdump Politiforum).

Del: 

Politiforums mars-utgave utkommer i dag 8. mars. Hele utgaven har utelukkende kvinner som kilder i alle artikler, fagtekster og bilder.

– Fordi vi denne gangen ville vise at vi kan lage et godt blad, hvis vi bare leter frem de kvinnelige kildene, sier redaktør Ole Martin Mortvedt. Han legger til at redaksjonen mange ganger måtte takke nei til de sedvanlige menn som sto fram.

Mortvedt understreker også at utgaven ikke har et eneste typisk kvinnetema.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Forsvarets forum og forskning.no arrangerer debatter og quiz, mens Utdanning har egen båt med podkastproduksjon i "Pollen". Fagpressen er godt representert i mylderet i årets Arendalsuka.

  • Psykologi i kommunen tar "farvel med papiret" som også er tittelen på den siste lederartikkelen på trykk, i nr 3/2019. Etter dette er tidsskriftet etablert med nettadressen psykisk-kommune.no

  • Skuffet, men forventningsfull

    Vi kan ikke legge skjul på at vi er skuffet over at regjeringen i dag gjennom Finansdepartementet legger frem en forskrift som fortsatt beskriver at digital redaktørstyrt dybdejournalistikk henvises til statiske utgaver ingen etterspør. Dette er en publiseringsform som ikke fungerer i en moderne tid og for digitale utgaver. 

    les saken på journalisten.no