Hvordan lage titler som flyr?

Hvordan lage titler som flyr?

"Titler som sitter" – særlig på nett – var tema for tirsdagens språkøkt i Fagpressen. (Foto: BN).

Del: 

Hvordan får du titlene til å fly? Det var kjernespørsmålet fra NTBs Rune Wikstøl til 16 våkne kursdeltakere hos Fagpressen i morges.

Høstens andre språkmorgen var godt besøkt, og temaet "effektive titler" fikk bokstavelig talt vinger hos Fagpressen tirsdag.
– Suksessoppskriften er så enkel at dere knapt vil tro det! lokket Rune Wikstøl tidlig i kurset, før han ga kursdeltakerne oppskriften.

"Stammespråk" er tema på den tredje språkmorgenen i høst. Det er fortsatt ledige plasser tirsdag 7. november.

Les også:
  • Det første av tre effektive språkkurs i Fagpressen denne høsten handler om rett bruk av komma. NTBs Rune Wikstøl leverer to morgenkurs til, ett i oktober og ett i november.

  • Det pågår en frisk debatt mellom rektor Svein Stølen ved UiO og redaktør Martin Toft i Uniforum, etter at rektor Stølen fant penger i den såkalte "rektorpotten" for å bli medeier i nettavisen Khrono.

  • Fagpressen har inngått avtale med Amedia om bruk av innloggings- og identitetsløsningen aID. Avtalen betyr at de 214 medlemsbedriftene i Fagpressen kan tilby sine abonnenter å bruke aID for å få digital tilgang til innholdet i fagmediene.