Hvem vinner Fagpresseprisene 2020?

Hvem vinner Fagpresseprisene 2020?

Kjersti Løken Stavrum har ledet juryarbeidet med Fagpresseprisene også i år. Snart får du vite hvem som vinner de ulike prisene! (Foto: Heiko Junge, NTB).

Del: 

Onsdag 25. november får du vite det!

– Juryen har vært ferdig lenge, men på grunn av den økte korona-smitten utover høsten, måtte Fagpressen avlyse alle fysiske arrangementer. Men, vi avslører alle våre hemmeligheter i løpet av onsdag 25. november! forteller Fagpressens nestleder Berit Nyman.

I samarbeid med juryleder Kjersti Løken Stavrum (bildet) blir vinnerne i alle kategorier presentert og feiret den dagen, på ulike flater. Det kommer snart informasjon om tidspunkt. Følg med her!

Les også:
  • - KOM24 skal være underlagt pressens etiske regelverk og derfor ønsker vi også tett tilknytning til Fagpressen, sier ansvarlig redaktør Erik Waatland.

  • Det spissformulerte temaet fikk fram interessante sider i tirsdagens digitale FRF-samling. Innlederne fortalte om lesernes hunger etter nyheter og oppslutning om de redaktørstyrte mediene. Samtidig var de opptatt av hva som kan bli krevende langtidsvirkninger av å jobbe under koronatiltak "... når adrenalinet er borte", som nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken fra VG formulerte det.

  • -Vi i Handikapnytt har valgt å slutte oss til FTD-avtalen med Helthjem og Akershus Reklame Team både for å spare kostnader, men også fordi vi ønsker å være med på utviklingen av en moderne og framtidsrettet distribusjonsløsning for trykte medier, sier ansvarlig redaktør Ivar Kvistum.