Hvem vinner Fagpresseprisene 2020?

Hvem vinner Fagpresseprisene 2020?

Kjersti Løken Stavrum har ledet juryarbeidet med Fagpresseprisene også i år. Snart får du vite hvem som vinner de ulike prisene! (Foto: Heiko Junge, NTB).

Del: 

Onsdag 25. november får du vite det!

– Juryen har vært ferdig lenge, men på grunn av den økte korona-smitten utover høsten, måtte Fagpressen avlyse alle fysiske arrangementer. Men, vi avslører alle våre hemmeligheter i løpet av onsdag 25. november! forteller Fagpressens nestleder Berit Nyman.

I samarbeid med juryleder Kjersti Løken Stavrum (bildet) blir vinnerne i alle kategorier presentert og feiret den dagen, på ulike flater. Det kommer snart informasjon om tidspunkt. Følg med her!

Les også:
  • I "Årets magasincover" er fagbladet nominert for forsiden "Ordene bak sladden". Den andre nominasjonen er i kategorien "Årets magasin".

  • Kristoffer Egeberg, redaktør i Faktisk.no-redaksjonen, har sagt ja til å bli med i juryen for Fagpresseprisene. Egeberg får et særlig ansvar for kategorien Fagpressens gravepris.
     

  • I dag, fredag 30. april, overtar de 11 leietakerne Pressens hus i Skippergata i Oslo. Fagpressen og alle de andre flytter inn i løpet av mai måned.