Godt 4. kvartal i fagpressen

Godt 4. kvartal i fagpressen

Økonomisjef Kjartan Tyvand i Fagpressen gleder seg over gode omsetningstall i fjerde kvartal 2018. (Foto: BN).

Del: 

Fagpressen hadde vekst i omsetningstallene både digitalt og på papir i fjorårets 4. kvartal. Tallene fra IRM viser + 9,8% digitalt og + 0,3% på papir.

– For papir er dette dermed det sterkeste kvartalet siden 2017, kommenterer økonomisjef Kjartan Tyvand.

Sammenlagt var veksten i fjerde kvartal for fagpresse var 2,8 prosent. Reklameinvesteringene i totalmarkedet økte med 3,5%, og fjerde kvartal 2018 var dermed det sterkeste kvartalet i hele fjoråret.

Kjartan Tyvand trekker også fram at digital omsetning i fagpresse økte fra en andel på 28,4 til 30,8%.

– Dette er en gledelig utvikling i fagpressen. Den er særlig synlig i bransjene Bygg og anlegg og Kultur og fritid som vokste med henholdsvis 3,4 og 1,1 prosent totalt gjennom kvartal 4, sier Tyvand.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Forsvarets forum og forskning.no arrangerer debatter og quiz, mens Utdanning har egen båt med podkastproduksjon i "Pollen". Fagpressen er godt representert i mylderet i årets Arendalsuka.

  • Psykologi i kommunen tar "farvel med papiret" som også er tittelen på den siste lederartikkelen på trykk, i nr 3/2019. Etter dette er tidsskriftet etablert med nettadressen psykisk-kommune.no

  • Skuffet, men forventningsfull

    Vi kan ikke legge skjul på at vi er skuffet over at regjeringen i dag gjennom Finansdepartementet legger frem en forskrift som fortsatt beskriver at digital redaktørstyrt dybdejournalistikk henvises til statiske utgaver ingen etterspør. Dette er en publiseringsform som ikke fungerer i en moderne tid og for digitale utgaver. 

    les saken på journalisten.no