Fagpresse månedens vekstvinner

Fagpresse månedens vekstvinner

Fagpressens økonomisjef Kjartan Tyvand er fornøyd med veksten i august – 48 prosent ifølge Mediebyråforeningen. (Foto: BN).

Del: 

Fagpresse hadde den største veksten i august. Ifølge statistikken fra Mediebyråforeningen, økte omsetningen i kanalen gjennom mediebyrå med 47,7 prosent i august måned, sammenliknet med samme måned i fjor. 

– Det er svært gledelig å notere slike tall. Vi er selvsagt klar over at det er et begrenset antall titler blant våre medlemmer som er med i denne statistikken, men det er uansett svært bra, sier Kjartan Tyvand, økonomisjef i Fagpressen.

Fagpressen er altså månedens vekstvinner, med en vekst på 48 prosent i august. Omsetningen utgjør 2,2 millioner kroner. Så langt i år har fagpressen en vekst på 4,8 prosent.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • Kulturministeren lovet å legge fram en mediemelding før jul, da hun møtte medieorganisasjonene til debatt onsdag ettermiddag på Arendalsuka. Trine Skei Grande ønsker å framstå som om hennes departement ikke fortjener tittelen på debatten, "Mediepolitikk på vent?" Mange av motdebattantene mente at mediene har ventet lenge, og viste stadig til rapporten fra Mediemangfoldsutvalget. Geir Jørgen Bekkevold fra KrF var den eneste i debatten som nevnte viktigheten av å få fagpressen inn under det digitale mva-fritaket.

  • Fagpressen er medarrangør for to viktige debatter under Arendalsuka som foregår kommende uke. Varslerdebatten finner sted tirsdag ettermiddag, og den store mediepolitiske debatten onsdag ettermiddag.

  • Hele mediebransjen er oppgitt over at de nye digitale lesertallsmålingene ennå ikke har latt seg gjennomføre. Forklaringene er flere, men for Fagpressens medlemmer er det oppsummert slik som du kan lese her.