Engasjerte forskere ble "bokbadet" om "Fagpressen 125 år"

Engasjerte forskere ble "bokbadet" om "Fagpressen 125 år"

Nina Kristiansen ledet bokbadet der antologien "Fagpressen 125 år" ble lansert. Dette avsluttet konferanseprogrammet på Fagpressedagen. (Foto: Alf Simensen/NTB).

Del: 

Den siste programposten på Fagpressedagen onsdag ble en morsom samtale i "bokbad"-form, med seks av de åtte forskerne som har gransket Fagpressen. Nina Kristiansen ledet badet med skarpe spørsmål.

Antologien "Fagpressen 125 år" ble lansert på Fagpressedagen. Nina Kristiansen har skrevet kapittelet om Fagpressens historie og utvikling de siste 25 årene.

Hun ledet også bokbadet, der seks av åtte forskere deltok.

Fra venstre redaktørene Paul Bjerke og Tone Kristin Aker; videre Lars J. Halvorsen, Jens Barland, Roar Stokken og Arne H. Krumsvik. (Foto: Alf Simensen/NTB).

Også Birgitte Kjos Fonn og Jan Fredrik Hovden har bidratt med kapitler, i tillegg har Kristin Ljoså Sørheim og Margrete Stave Aksnes samarbeidet med Roar Stokken om hans bidrag.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!