Engasjerte forskere ble "bokbadet" om "Fagpressen 125 år"

Engasjerte forskere ble "bokbadet" om "Fagpressen 125 år"

Nina Kristiansen ledet bokbadet der antologien "Fagpressen 125 år" ble lansert. Dette avsluttet konferanseprogrammet på Fagpressedagen. (Foto: Alf Simensen/NTB).

Del: 

Den siste programposten på Fagpressedagen onsdag ble en morsom samtale i "bokbad"-form, med seks av de åtte forskerne som har gransket Fagpressen. Nina Kristiansen ledet badet med skarpe spørsmål.

Antologien "Fagpressen 125 år" ble lansert på Fagpressedagen. Nina Kristiansen har skrevet kapittelet om Fagpressens historie og utvikling de siste 25 årene.

Hun ledet også bokbadet, der seks av åtte forskere deltok.

Fra venstre redaktørene Paul Bjerke og Tone Kristin Aker; videre Lars J. Halvorsen, Jens Barland, Roar Stokken og Arne H. Krumsvik. (Foto: Alf Simensen/NTB).

Også Birgitte Kjos Fonn og Jan Fredrik Hovden har bidratt med kapitler, i tillegg har Kristin Ljoså Sørheim og Margrete Stave Aksnes samarbeidet med Roar Stokken om hans bidrag.

Høstkampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også:
  • Tusen takk – jubileumsgaven ble på hele 42 850 kroner.
    Fagpressen ønsket seg pengegave til Reportere uten grenser som gave til sitt 125-årsjubileum.

  • «Medieklagenemnda er etter dette kommet til at både Medietilsynets mangelfulle, nesten fraværende, analyse av innholdet i FriFagbevegelse, og unnlatelsen av å fremlegge søknaden for Fagutvalget, utgjør klare saksbehandlingsfeil. Disse feilene er det grunn til å regne med at kan ha virket bestemmende på vedtakets innhold, og dette medfører at vedtaket er ugyldig, jf. forvaltningsloven § 41.» Utdanningsnytt mottok en likelydende tekst fra Medieklagenemnda i dag, onsdag.
    Medieklagenemnda er altså svært tydelig i sitt budskap om behandling av klagene fra FriFagbevegelse.no og Utdanningsnytt.no. Begge søkte innovasjonsstøtte, begge fikk avslag hos Medietilsynet .

  • Fagpressen støtter kjøp av lesertallene som Kantar tilbyr Fagpressens opplagskontrollerte fagblader.