Daglige dødsannonser ble sak i Fagbladet

Daglige dødsannonser ble sak i Fagbladet

Karin E- Svendsen i Fagbladet fikk en sak ut av å være systematisk leser av dødsannonser. (Skjermdump fra Journalistens oppslag).

Del: 

Journalisten skriver i dag om hvordan journalist Karin E. Svendsen i Fagbladet fikk en god sak og takk fra de pårørende, da hun etter 30 års lesing av dødsannonser kom over en med teksten: «I stedet for blomster kan du donere til ditt lokale sykehjem øremerket oppgradering av generelt dårlig mat og saus».

Selv om Svendsen ofte legger merke til interessante ting med dødsannonsene hun leser, er det også første gang hun har sett en med et politisk budskap. Svendsen tok med seg annonsen på morgenmøtet, og det ble til saken "Olemanns siste vilje", om Olemann Heggem, som ofte ringte til datteren og klaget på maten han fikk på sykehjemmet i Oslo.
Over 17 000 har lest saken, og i ettertid har Svendsen fått en stor takk fra datter Henriette Heggem, som mener maten ødela livslysten til faren.

Les saken "Olemanns siste vilje" i Fagbladet.

Les også:
  • Nesten 30 av fagpressens medlemmer har nå tegnet avtale om lesertall fra Kantar Media. Dette er ny rekord.
    – Veldig viktig, og gledelig! kommenterer leder i Markedsforum Ingunn Roald.

  • De første femti årgangene er tilbakelagt. Byggeindustrien feiret seg selv tirsdag, med gjester, taler, faglige innspill – og gaver til nye og gamle ledere.

  • Nesten 30 deltakere fikk verdifull informasjon om verdien av innlogging, på frokostmøte hos Fagpressen.