Daglige dødsannonser ble sak i Fagbladet

Daglige dødsannonser ble sak i Fagbladet

Karin E- Svendsen i Fagbladet fikk en sak ut av å være systematisk leser av dødsannonser. (Skjermdump fra Journalistens oppslag).

Del: 

Journalisten skriver i dag om hvordan journalist Karin E. Svendsen i Fagbladet fikk en god sak og takk fra de pårørende, da hun etter 30 års lesing av dødsannonser kom over en med teksten: «I stedet for blomster kan du donere til ditt lokale sykehjem øremerket oppgradering av generelt dårlig mat og saus».

Selv om Svendsen ofte legger merke til interessante ting med dødsannonsene hun leser, er det også første gang hun har sett en med et politisk budskap. Svendsen tok med seg annonsen på morgenmøtet, og det ble til saken "Olemanns siste vilje", om Olemann Heggem, som ofte ringte til datteren og klaget på maten han fikk på sykehjemmet i Oslo.
Over 17 000 har lest saken, og i ettertid har Svendsen fått en stor takk fra datter Henriette Heggem, som mener maten ødela livslysten til faren.

Les saken "Olemanns siste vilje" i Fagbladet.

Søk kompetansestøtte

(Foto: NTB Scanpix).

Søk penger til å realisere økt kompetanse gjennom kurs eller egne prosjekter, innen fristen 8. februar. 

Les også:
  • Medieorganisasjonene er samstemt skuffet over regjeringens forslag til utvidelse av det digitale merverdiavgiftsfritaket til å gjelde for fagmedier. – Forslaget vil få liten eller ingen verdi slik det er nå, sier adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen. Han er glad for massiv støtte fra de andre medieorganisasjonene.

  • Redaktør Barth Tholens gleder seg stort over at Sykepleien.no hadde over en million sidevisninger fra 12. januar til 10. februar.

  • En ny og sterkt forbedret avtale mellom Fagpressen trykk og distribusjon og selskapet Helthjem Mediapost ble underskrevet onsdag ettermiddag. Avtalen forankrer også løsninger for sampakking av flere fagbladtitler, slik at det kan utløse betydelige rabatter hos Posten Norge.