Cupido jubilerer og redesigner

Cupido jubilerer og redesigner

Utsnitt av forsiden på Cupido nr 1/2019.

Del: 

"Magasinet for intimitet og nytelse" fyller 35 år i disse dager. Større format, og logo og design er fornyet. Sjefredaktør Tore Aasheim lover flere nyheter utover året.

– Flere og større sider gir både bedre bilder, og plass til mer lesestoff, sier Aasheim og nevner spesielt en ny novelleserie som blir introdusert nå i nr 1/2019.

Cupido ble grunnlagt i 1984 av daværende Dagbladet-journalist Terje Gammelsrud.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Forsvarets forum og forskning.no arrangerer debatter og quiz, mens Utdanning har egen båt med podkastproduksjon i "Pollen". Fagpressen er godt representert i mylderet i årets Arendalsuka.

  • Psykologi i kommunen tar "farvel med papiret" som også er tittelen på den siste lederartikkelen på trykk, i nr 3/2019. Etter dette er tidsskriftet etablert med nettadressen psykisk-kommune.no

  • Skuffet, men forventningsfull

    Vi kan ikke legge skjul på at vi er skuffet over at regjeringen i dag gjennom Finansdepartementet legger frem en forskrift som fortsatt beskriver at digital redaktørstyrt dybdejournalistikk henvises til statiske utgaver ingen etterspør. Dette er en publiseringsform som ikke fungerer i en moderne tid og for digitale utgaver. 

    les saken på journalisten.no